Închide meniul
Foto

Primul antrenament al Franței la București! Imagini cu Mbappe, Benzema și Griezmann pe stadionul Arcul de Triumf

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 13:26

Reclamă
Primul antrenament al Franței la București! Imagini cu Mbappe, Benzema și Griezmann pe stadionul Arcul de Triumf

Profimedia

Franţa, primul antrenament la București

Franța a efectuat prima ședință de pregătire la București. Federația Franceză de Fotbal a publicat imaginile cu vedetele lui Didier Deschamps antrenându-se pe stadionul Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța, primul antrenament la București

În cursul zilei de duminică va avea loc și antrenamentul oficial pe Arena Națională, unde Didier Deschamps va susține o conferință de presă.

Fotbaliștii francezi au pășit într-o atmosferă relaxantă pe stadionul Arcul de Triumf. Benzema, Mbappe și Varane au fost surprinși râzând.

 

Franța – Elveția este cel mai așteptat meci de la Euro 2020 în rândul fanii fotbalului din România. Partida se va disputa luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

Reclamă

Francezii țipă înaintea meciului de la București

Suporterii Franței sunt nemulțumiți înaintea meciului pe care trupa lui Didier Deschamps îl va juca la București. Francezii s-au plâns de prețul biletelor de avion, cât și de măsurile sanitare din București. Suporterii naționalei „Cocoșului Galic” spun că Euro 2020 devenit un coșmar.

„Ne așteptam ca prețurile pentru biletele de avion să crească, este normal în contextul unui astfel de eveniment, dar s-au depășit toate limitele. Prețurile au ajuns la 500 sau 550 de euro pentru un bilet. În mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

Nu știm exact care sunt condițiile sanitare din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina”, a explicat unul dintre liderii suporterilor Franței, potrivit Le Parisien.

Reclamă 4 / 0/3

Apriximativ 1,500 de suporteri francezi vor face deplasarea la București pentru meciul de luni împotriva Elveției. Națioanala lui Deschamps va avea o galerie mai mică decât au avut Ucraina, Macedonia de Nord și Austria la meciurile de pe Arena Națională.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
Vezi toate știrile
Citește și