Închide meniul

Euro 2020 | „Un coșmar!” Francezii țipă după deplasarea la București: „În mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2021, 12:37 / Actualizat: 27 iunie 2021, 16:22

Euro 2020 | „Un coșmar! Francezii țipă după deplasarea la București: „În mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin!

Profimedia

Francezii țipă înaintea meciului de la București

  • Franța – Elveția se joacă la București
  • Francezii sunt nemulțumiți

Francezii s-au plâns de prețul biletelor de avion, cât și de măsurile sanitare din București. Suporterii naționalei „Cocoșului Galic” sunt foarte nemulțumiți de maniera în care se desfășoară Euro 2020, despre care spun că devenit un coșmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezii țipă înaintea meciului de la București

„Ne așteptam ca prețurile pentru biletele de avion să crească, este normal în contextul unui astfel de eveniment, dar s-au depășit toate limitele. Prețurile au ajuns la 500 sau 550 de euro pentru un bilet. În mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

În plus, ar trebui să facem o escală în Varșovia, de 40 de minute. Mai e și varianta să avem escala în Turcia, dar durează 13 ore! În mod normal, ar trebui să dureze 2 ore și jumătate să ajungi la București.

Reclamă

Nu știm exact care sunt condițiile sanitare din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară. Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina”, a explicat unul dintre liderii suporterilor Franței, potrivit Le Parisien.

Componenţii naţionalei Franţei s-au declarat nemulţumiţi de condiţiile de la Bucureşti. Jurnalistul Hugo Delom de la L’Equipe a dezvăluit că starurile campioanei mondiale au „strâmbat din nas” în Capitală. Mai mult, asocierea Bucureştiului cu „Micul Paris” nu i-a fost deloc pe plac: „În afara unei replici a Arcului de Triumf, nu e chiar evident!

Reclamă

Apriximativ 1,500 de suporteri francezi vor face deplasarea la București pentru meciul de luni împotriva Elveției. Națioanala lui Deschamps va avea o galerie mai mică decât au avut Ucraina, Macedonia de Nord și Austria la meciurile de pe Arena Națională.

7.500 de francezi au asistat la meciurile favoriților disputate la Budapesta, în faza grupelor, împotriva Ungariei și Portugaliei. Pe stadionul din Munchen, unde Franța a jucat împotriva Germaniei, francezii au ocupat aproape 2.500 de locuri.

Vedetele Franţei, nemulţumite de condițiile din București

Naţionala Franţei s-a declarat nemulţumită de condiţiile de la Bucureşti. Jurnalistul Hugo Delom de la L’Equipe a precizat de ce campionii mondiali „au strâmbat din nas” în Capitală.

Reclamă 4 / 0/3

„Cocoşii galici” au fot cazaţi la hotelul Athenee Palace Hilton, unde au avut parte de o mare surpriză. După ce au ajuns la hotel, au dat de un bal de sfârşit de an al studenţilor, care le-a perturbat liniştea.

De asemenea, traficul intens şi căldura din Bucureşti, „35 de grade”, contribuie la starea de disconfort a campionilor mondiali, scrie francezul. Hugo Delom a mai notat şi că „deși este considerat monument istoric, Athenee Palace Hilton evidențiază, cel puțin la acest etaj, o lipsă de confort evident”.

Concluzia finală a corespondentului L’Equipe a fost că „hotelul nu e atât de eficient pentru refacere. În caz de calificare, nu e sigur că les Bleus vor mai rămâne prea mult la București”.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry