Închide meniul

Atac furibund la adresa unui star al Portugaliei după eşecul cu Belgia. „E un impostor! Dacă aş fi fost Ronaldo, m-aş fi dus după el în vestiar”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 8:34

Reclamă
Atac furibund la adresa unui star al Portugaliei după eşecul cu Belgia. „E un impostor! Dacă aş fi fost Ronaldo, m-aş fi dus după el în vestiar

Profimediaimages

Atac furibund la adresa unui star al Portugaliei după eşecul cu Belgia

Legenda lui Manchester United a pus tunurile pe Joao Felix. Irlandezul a dat de pământ cu jucătorul de 21 de ani, transferat de Atletico de la Benfica în schimbul a 127 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atac furibund la adresa unui star al Portugaliei după eşecul cu Belgia

Mă enervează foarte mult când e vorba de jucători de calitate. Nu ai nicio scuză când te laşi pe spate şi ratezi ţinta. Măcar să îl pui la încercare pe portar!

Felix, când a venit, a fost un impostor. Naţionala avea nevoie de el… trebuie doar să trimiţi pe poartă. Cât a ajuns să coste, 100 de milioane de lire sterline? Dacă aş fi fost Ronaldo, cu siguranţă m-aş fi dus după el în vestiar„, a declarat Roy Keane, citat de dailymail.co.uk.

Portughezii au trimis 23 de şuturi în meciul cu Belgia, mai mult decât orice altă echipă de la turneul final care nu a reuşit să înscrie! Numai cinci execuţii au fost cadrate.

Joao Felix a ajutat-o pe Atletico să câştige titlul în La Liga. A marcat 7 goluri în ultima ediţie de campionat.

Reclamă

Fernando Santos: „Am jucători care plâng în vestiar”

Selecționerul Fernando Santos a declarat la final că jucătorii au izbucnit în plâns la vestiar și a dat vina pe ghinion, dar a promis că Portugalia va lupta pentru câștigarea Cupei Mondiale de anul viitor.

Am jucători care plâng în vestiar. Au dat totul. Belgia a avut 6 șuturi și a marcat de două ori, noi am tras de 29 (n.r. 23) și am nimerit de două ori bara.

Este o mare dezamăgire pentru noi. Credeam că puteam să câștigăm, la fel ca în 2016. Jucătorii plâng, la fel ca portughezii. (…) În 2018, am fost eliminați de la CM în optimi, iar anul următor am câștigat Liga Națiunilor. Trebuie să fim nerăbdători să încercăm să câștigăm Cupa Mondială”, a spus Fernando Santos pentru TVI 24, citat de uefa.com.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și