Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo a fost eliminat de la EURO 2020. Gestul făcut la final de Romelu Lukaku. „Sunt jucători care plâng în vestiar!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2021, 0:01 / Actualizat: 28 iunie 2021, 2:08

Cristiano Ronaldo a fost eliminat de la EURO 2020. Gestul făcut la final de Romelu Lukaku. „Sunt jucători care plâng în vestiar!

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo a fost eliminat de la EURO 2020

Marcator pentru Portugalia în toate cele trei meciuri din faza grupelor, Ronaldo a fost de nerecunoscut în disputa de pe stadionul din Sevilla. A avut o singură ocazie importantă, din lovitură liberă, fără a putea să îl învingă pe Courtois! Rivalul Romelu Lukaku l-a consolat la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost eliminat de la EURO 2020

Cristiano a ratat şansa de a stabili un nou record uriaş. A rămas cu 109 goluri la echipa naţională, tot atâtea câte a semnat Ali Daei în tricoul Iranului. Atacantul de 36 de ani continuă să fie golgheterul EURO 2020, dar riscă să fie depăşit de revelaţia Patrik Schick. Ronaldo a punctat de cinci ori şi are cu o reuşită mai mult decât starul Cehiei.

Portughezii au trimis 23 de şuturi în meciul cu Belgia, mai mult decât orice altă echipă de la turneul final care nu a reuşit să înscrie! Numai cinci execuţii au fost cadrate.

Reclamă

Atacantul lui Juventus are cifre fabuloase în tricoul Portugaliei. Înaintea duelului cu Belgia avea 48 de goluri în precedentele 45 de dispute la prima reprezentativă.

Fernando Santos: „Am jucători care plâng în vestiar”

Selecționerul Fernando Santos a declarat la final că jucătorii au izbucnit în plâns la vestiar și a dat vina pe ghinion, dar a promis că Portugalia va lupta pentru câștigarea Cupei Mondiale de anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

“Am jucători care plâng în vestiar. Au dat totul. Belgia a avut 6 șuturi și a marcat de două ori, noi am tras de 29 (n.r. 23) și am nimerit de două ori bara.

Este o mare dezamăgire pentru noi. Credeam că puteam să câștigăm, la fel ca în 2016. Jucătorii plâng, la fel ca portughezii. (…) În 2018, am fost eliminați de la CM în optimi, iar anul următor am câștigat Liga Națiunilor. Trebuie să fim nerăbdători să încercăm să câștigăm Cupa Mondială”, a spus Fernando Santos pentru TVI 24, citat de uefa.com.

Thorgan Hazard a înscris o „bijuterie” de gol în Belgia – Portugalia

Starul meciului de la Sevilla a fost jucătorul Borussiei Dortmund, Thorgan Hazard, care a marcat cu o execuţie superbă în meciul din optimile de finală de la EURO 2020. A fost golul care a făcut diferenţa.

În acest gen de meciuri, trebuie să apuci cu ambele mâini șansele pe care le ai. Portarul se aștepta să aleg celălalt colț, așa că mingea a intrat. Sunt fericit că am putut să înscriu pentru țara mea”, a declarat Hazard, citat de uefa.com, după ce a primit premiul pentru cel mai bun jucător al partidei.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI THORGAN HAZARD!

Fotbalistul de 28 de ani a deschis scorul în minutul 42, cu o execuţie de la peste 20 de metri. Rui Patricio nu a putut interveni, iar lusitanii au intrat în avantaj la pauză.

Thorgan marcase şi în confruntarea cu Danemarca, scor 2-1, din Grupa B. Cu reuşita în poarta Portugaliei a devenit primul jucător belgian care înscrie în două meciuri consecutive de la EURO. Îl aşteaptă acum disputa cu Italia, din „sferturi”.

Reclamă
Recomandări
  • Belgia – Portugalia 1-0
  • Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi, eliminaţi de la EURO 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și