Închide meniul

Marele regret al lui Anghel Iordănescu! „Generalul”, impresionat de ce a văzut pe Arena Națională

Publicat: 29 iunie 2021, 9:08

Reclamă
Marele regret al lui Anghel Iordănescu! „Generalul, impresionat de ce a văzut pe Arena Națională

Profimedia

Marele regret al lui Anghel Iordănescu după Franţa - Elveţia, din optimile Euro 2020

Marele regret al lui Anghel Iordănescu este acela că România nu a fost prezentă la acest turneu final. „Generalul” a rămas impresionat când publicul a început sa strige „România, România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sincer, lăsând la o parte spectacolul, lăsând la o parte cele şase goluri, m-a impresionat cel mai mult în minutul 101 sau 102 când întreg stadionul a scandat ‘România-România’. Atunci am simţit cel mai mare regret din viaţa mea”, a declarat Anghel Iordănescu după meci.

Marele regret al lui Anghel Iordănescu

Regretul lui Iordănescu este cu atât mai mare. Fostul selecționer consideră că actuala generație este mai valoroasă decât cea din 2016. Atunci, România a participat la ultimul turneu final.

„Dacă stăm să ne gândim, acum cinci ani (n.r. – la EURO 2016) România juca cu Franţa şi Elveţia. Iar 10 jucători din lotul actual al Elveţiei a fost la meciul cu noi de atunci. 8 din lotul actual al Franţei au fost la întâlnirea cu noi… Cu aceste echipe noi atunci am scos un egal (n.r. – cu Elveţia) şi am mâncat bătaie cu Franţa în minutul 90.

Eu sunt convins că actuala generaţie de la echipa naţională a României, cu aceşti jucători tineri talentaţi, este mai bună decât generaţia pe care am avut la Campionatul European din Franţa”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Reclamă

A fost ultimul joc găzduit de Arena Națională la acest EURO. Dan Petrescu a venit însă cu o propunere inedită. Fostul internațional vrea finala la București, fiind impresionat de atmosfera de pe stadion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și