Închide meniul

„Se simţea în aer că ratează Mbappe!” Dan Petrescu, declaraţii inedite după eliminarea Franţei de la Euro 2020. „Bursucul” vrea finala la Bucureşti

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 8:56 / Actualizat: 29 iunie 2021, 10:27

„Se simţea în aer că ratează Mbappe! Dan Petrescu, declaraţii inedite după eliminarea Franţei de la Euro 2020. „Bursucul vrea finala la Bucureşti

Profimedia

Kylian Mbappe a ratat ultimul penalty în Franţa - Elveţia din optimile Euro 2020

„România a fost o gazdă extraordinară. La un moment dat a început să scandeze tot stadionul ‘România, România’. Scandau ‘România’ chiar şi francezii şi elveţienii! A fost emoţie şi plăcere. De mult nu am mai avut o astfel de atmosferă pe stadioane, pentru că s-a jucat cu spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu vrea finala Euro 2020 la Bucureşti

A fost şi preşedintele UEFA în această seară la meci, poate se gândeşte să aducă finala EURO 2020 la Bucureşti. Dacă sunt probleme la Londra, eu spun că putem să găzduim finala fără probleme”, a spus Dan Petrescu, după ce a asistat la meciul de pe Arena Naţională.

Dan Petrescu a făcut o comparaţie inedită între Kylian Mbappe şi… Cătălin Golofca, fostul său jucător de la CFR Cluj! „Bursucul” spune că se aştepta la ratarea lui Mbappe şi a declarat că nu a considerat-o pe Franţa marea favorită la Euro 2020.

Dan Petrescu: „Se simţea în aer că ratează Mbappe”

„Penalty ratează şi cel mai bun jucător din lume. Când a ratat Golofca în meciul dintre CFR şi Dinamo Zagreb toată lumea a sărit pe mine şi pe Golofca. Acum o să sară toată lumea pe Mbappe şi pe Didier Deschamps?!

Oricum, se simţea în aer că ratează Mbappe. Toţi de lângă mine spuneau că ratează şi aşa a fost până la urmă. S-a văzut încă o dată că fotbalul e foarte frumos, cred că pe final numai antrenorul elveţienilor şi câţiva jucători mai credeau că pot întoarce scorul. 

Reclamă

Uite că se pot întâmpla miracole. Toată lumea o vedea favorită pe Franţa. Eu am spus că favorite sunt Italia şi Germania. Şi la fel spun şi acum”, a adăugat Dan Petrescu, după eliminarea surprinzătoare a campioanei mondiale, pe Arena Naţională.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și