Închide meniul

Marele regret al lui Anghel Iordănescu! „Generalul”, impresionat de ce a văzut pe Arena Națională

Reclamă

Publicat: 29 iunie 2021, 9:08

Marele regret al lui Anghel Iordănescu! „Generalul, impresionat de ce a văzut pe Arena Națională

Profimedia

Marele regret al lui Anghel Iordănescu după Franţa - Elveţia, din optimile Euro 2020

Marele regret al lui Anghel Iordănescu este acela că România nu a fost prezentă la acest turneu final. „Generalul” a rămas impresionat când publicul a început sa strige „România, România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sincer, lăsând la o parte spectacolul, lăsând la o parte cele şase goluri, m-a impresionat cel mai mult în minutul 101 sau 102 când întreg stadionul a scandat ‘România-România’. Atunci am simţit cel mai mare regret din viaţa mea”, a declarat Anghel Iordănescu după meci.

Marele regret al lui Anghel Iordănescu

Regretul lui Iordănescu este cu atât mai mare. Fostul selecționer consideră că actuala generație este mai valoroasă decât cea din 2016. Atunci, România a participat la ultimul turneu final.

„Dacă stăm să ne gândim, acum cinci ani (n.r. – la EURO 2016) România juca cu Franţa şi Elveţia. Iar 10 jucători din lotul actual al Elveţiei a fost la meciul cu noi de atunci. 8 din lotul actual al Franţei au fost la întâlnirea cu noi… Cu aceste echipe noi atunci am scos un egal (n.r. – cu Elveţia) şi am mâncat bătaie cu Franţa în minutul 90.

Eu sunt convins că actuala generaţie de la echipa naţională a României, cu aceşti jucători tineri talentaţi, este mai bună decât generaţia pe care am avut la Campionatul European din Franţa”, a mai spus Anghel Iordănescu.

Reclamă

A fost ultimul joc găzduit de Arena Națională la acest EURO. Dan Petrescu a venit însă cu o propunere inedită. Fostul internațional vrea finala la București, fiind impresionat de atmosfera de pe stadion.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și