Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Joachim Low a comis-o şi în meciul de adio. Cum a fost surprins la Anglia – Germania 2-0. „E necesar să iau o pauză”

Mihai Ispas Publicat: 30 iunie 2021, 12:44

Reclamă
EURO 2020 | Joachim Low a comis-o şi în meciul de adio. Cum a fost surprins la Anglia – Germania 2-0. „E necesar să iau o pauză

Profimedia

Joachim Low, la Euro 2020, în timpul declaraţiilor de presă

Joachim Low a comis-o din nou. Antrenorul german a fost filmat pe Wembley în timp ce se scobeşte în nas, apoi pare că îşi linge degetele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O să îţi simţim lipsa”, au glumit cei de la sportbible.com. „A gustat înfrângerea”, l-au ironizat şi cei de la The Sun pe Low.

INTRĂ AICI CA SĂ VEZI IMAGINILE

Joachim Low lasă naţionala Germaniei după 15 ani

Pentru tehnicianul german a fost ultimul meci pe banca echipei naţionale a ţării sale. După ce i-a pregătit timp de 15 ani pe nemţi, Low îi lasă locul lui Hansi Flick. „La momentul actual nu ştiu exact ce voi face în viitor. Este necesar să iau o pauză ca să revin în joc cu energie”, a declarat antrenorul în vârstă de 61 de ani.

Reclamă

Germania lui Joachim Low a jucat 198 de meciuri: 124 de victorii, 40 de egaluri, 34 de înfrângeri. Low a cucerit Cupa Mondială în 2010 şi Cupa Confederaţiilor în 2017. La Euro, cea mai bună performanţă a fost locul 2, de la ediţia din 2008.

 

Reclamă 4 / 0/3

Anglia – Germania 2-0, meciul de adio al lui Joachim Low

Nici Euro 2020 nu a fost cu noroc. Germania a fost oprită de Anglia în optimi.

„Este o dezamăgire imensă pentru noi toți. Speram să reușim mult mai mult la acest turneu. Aveam mare încredere în această echipă. În astfel de meciuri, este crucial să profiți de puținele șanse pe care le ai. Din păcate, Timo Werner și Thomas Müller nu au reușit să înscrie când au avut șansa, așa că este greu de digerat că suntem eliminați”, a declarat Joachim Low, citat de site-ul UEFA.

„Un antrenor care are o carieră incredibilă, chiar dacă în această seară (n.r. marţi seară) va fi dificil pentru el. Am mult respect pentru ceea ce a făcut”, a declarat selecţionerul Angliei, Gareth Southgate.

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Euro 2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi. Au marcat: Sterling ’75 şi Kane ’86.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și