Închide meniul

EURO 2020 | „O prestaţie imensă!” De ce se teme Gareth Southgate, după Anglia – Germania 2-0 + Mesaj pentru Joachim Low

Reclamă

Publicat: 30 iunie 2021, 9:59

EURO 2020 | „O prestaţie imensă! De ce se teme Gareth Southgate, după Anglia – Germania 2-0 + Mesaj pentru Joachim Low

Profimedia

Gareth Southgate şi Joachim Low, după Anglia- Germania 2-0

Gareth Southgate a fost impresionat de jucătorii săi, dar şi de atmosfera creată de fani pe stadionul Wembley, în meciul câştigat de Anglia cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce teme Gareth Southgate, după Anglia – Germania 2-0

„Jucătorii au fost uriaşi. Dar şi (n.r. – cei 40.000 de) suporterii de pe stadion au fost incredibili. Am mai fost aici la meciuri sold-out şi nu a fost nici jumătate din zgomotul pe care l-a avut astăzi (n.r. – marţi). Erau în spatele fiecărui atac, la fiecare presing, la fiecare cursă, energia era incredibilă pe stadion.

Să plecăm acasă cu sentimentele pe care ei le-au trăit în această seară, ştiind că atât de multe milioane de oameni, după acest an şi jumătate dificil, au avut această plăcere pe care le-am oferit-o, este foarte special”, a spus Gareth Southgate, potrivit L’Equipe.

Anglia va lupta pentru un loc în semifinale cu Ucraina, una dintre revelaţiile turneului final. Meciul va avea loc la Roma, pe 3 iulie.

„Am avut o prestaţie imensă, dar cu un cost fizic şi emoţional ridicat. Trebuie să ne asigurăm că ne recuperăm bine şi că, din punct de vedere psihologic, revenim la locul nostru. Este un moment periculos pentru noi, pentru că există căldura victoriei şi senzaţia în ţară că trebuie doar să ne prezentăm pe teren pentru a câştiga, dar ştim că va fi o provocare imensă de acum înainte”, a precizat selecţionerul Angliei.

Reclamă

Southgate a subliniat şi forţa adversarilor şi l-a lăudat pe Joachim Low.

„Am jucat cu o echipă cu patru campioni mondiali, cu un antrenor care are o carieră incredibilă, chiar dacă în această seară va fi dificil pentru el. Am mult respect pentru ceea ce a făcut el. Întotdeauna au existat îndoieli cu privire la şansele noastre împotriva echipelor mari după Cupa Mondială”, a mai declarat Southgate, citat de news.ro.

Joachim Low, ultimul meci ca selecţioner al Germaniei

Anglia s-a calificat în sferturile de finală ale Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Stadionul Wembley, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Germaniei, în optimi. Au marcat: Sterling ’75 şi Kane ’86.

Reclamă 4 / 0/3

Joachim Low și-a luat adio de la naționala Germaniei. Selecționerul în vârstă de 61 de ani va fi înlocuit cu Hansi Flick.

„Este o dezamăgire imensă pentru noi toți. Speram să reușim mult mai mult la acest turneu. Aveam mare încredere în această echipă. În astfel de meciuri, este crucial să profiți de puținele șanse pe care le ai. Din păcate, Timo Werner și Thomas Müller nu au reușit să înscrie când au avut șansa, așa că este greu de digerat că suntem eliminați”, a declarat Joachim Low, citat de site-ul UEFA.

Recomandări
  • Anglia, în sferturi la Euro
  • Low, ultimul meci pe banca Germaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și