Închide meniul

EURO 2020 | Încep sferturile de finală! Un important arbitru german va sta la centru în Anglia – Ucraina, la doar câteva zile după ce „Leii” au eliminat „Mannschaft-ul” lui Low

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 23:13

Reclamă
EURO 2020 | Încep sferturile de finală! Un important arbitru german va sta la centru în Anglia – Ucraina, la doar câteva zile după ce „Leii au eliminat „Mannschaft-ul lui Low

Profimedia

Anglia bucurie

Astăzi încep sferturile de finală EURO 2020! Felix Brych va sta la centru în Anglia – Ucraina

Arbitrul neamţ va împărţi dreptatea în confruntarea dintre „Leii” lui Gareth Southgate şi naţionala lui Andriy Shevchenko la doar câteva zile după ce englezii au eliminat Germania, scor 2-0 pe Wembley, anunţă The Sun. Raheem Sterling şi Harry Kane au marcat golurile britanicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felix Brych este unul dintre cei mai buni arbitri din lume. La acest EURO, „centralul” a arbitrat până acum Portugalia – Belgia 0-1, Olanda – Ucraina 3-2.

EURO 2020 | Belgia – Italia, şocul din sferturile de finală! Programul complet şi zilele în care se joacă

Cele mai bune 8 echipe de la EURO 2020 se vor lupta pe 2 şi 3 iulie pentru un loc în semifinalele EURO 2020. Se anunţă meciuri senzaţionale şi în sferturi, deşi Franţa, Portugalia şi Germania au fost eliminate încă din optimi.

Elveţia a produs bomba turneului şi a eliminat Franţa, după un meci nebun disputat pe Arena Naţională. Elveţienii s-au impus la penalty-uri, iar superstarul Mbappe a ratat lovitura care a trimis Franța acasă. Astfel, Elveţia a obţinut biletele pentru a juca în primul sfert de finală cu Spania.

Al doilea sfert de finală este considerat un adevărat şoc al competiţiei. Belgia şi Italia, două dintre echipele care au impresionat la acest turneu, se vor lupta pentru un loc în semifinale.

Reclamă

Sâmbătă, 3 iulie, ziua la EURO 2020 începe cu cel mai surprinzător sfert de finală. Cehia şi Danemarca se vor lupta pentru un loc în semifinale. Anglia, considerată în acest moment principala favorită la câştigarea EURO 2020, o va întâlni în ultimul sfert de finală pe Suedia. Englezii au obţinut o victorie istorică cu Germania, în timp ce Ucraina a învins Suedia în prelungiri.

Programul sferturilor de finală de la EURO 2020

Vineri, 2 iulie

Elveţia – Spania, ora 19:00, Sankt Petersburg
Belgia – Italia, ora 22:00, Munchen

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, 3 iulie

Cehia – Danemarca, ora 19:00, Baku
Ucraina – Anglia, ora 22:00, Roma

EURO 2020 | Semifinale

Marţi 6 iulie

semifinala 1: câştigătoarea sfertului 2 – câştigătoarea sfertului 1 (22:00, Londra)

Miercuri 7 iulie

semifinala 2: câştigătoarea sfertului 4 – câştigătoarea sfertului 3 (22:00, Londra)

Reclamă

EURO 2020 | Finala

Duminică 11 iulie

câştigătoarea semifinalei 1 – câştigătoarea semifinalei 2 (22:00, Londra)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și