Închide meniul

EURO 2020 | Încep sferturile de finală! Un important arbitru german va sta la centru în Anglia – Ucraina, la doar câteva zile după ce „Leii” au eliminat „Mannschaft-ul” lui Low

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 23:13

EURO 2020 | Încep sferturile de finală! Un important arbitru german va sta la centru în Anglia – Ucraina, la doar câteva zile după ce „Leii au eliminat „Mannschaft-ul lui Low

Profimedia

Anglia bucurie

Astăzi încep sferturile de finală EURO 2020! Felix Brych va sta la centru în Anglia – Ucraina

Arbitrul neamţ va împărţi dreptatea în confruntarea dintre „Leii” lui Gareth Southgate şi naţionala lui Andriy Shevchenko la doar câteva zile după ce englezii au eliminat Germania, scor 2-0 pe Wembley, anunţă The Sun. Raheem Sterling şi Harry Kane au marcat golurile britanicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felix Brych este unul dintre cei mai buni arbitri din lume. La acest EURO, „centralul” a arbitrat până acum Portugalia – Belgia 0-1, Olanda – Ucraina 3-2.

EURO 2020 | Belgia – Italia, şocul din sferturile de finală! Programul complet şi zilele în care se joacă

Cele mai bune 8 echipe de la EURO 2020 se vor lupta pe 2 şi 3 iulie pentru un loc în semifinalele EURO 2020. Se anunţă meciuri senzaţionale şi în sferturi, deşi Franţa, Portugalia şi Germania au fost eliminate încă din optimi.

Elveţia a produs bomba turneului şi a eliminat Franţa, după un meci nebun disputat pe Arena Naţională. Elveţienii s-au impus la penalty-uri, iar superstarul Mbappe a ratat lovitura care a trimis Franța acasă. Astfel, Elveţia a obţinut biletele pentru a juca în primul sfert de finală cu Spania.

Al doilea sfert de finală este considerat un adevărat şoc al competiţiei. Belgia şi Italia, două dintre echipele care au impresionat la acest turneu, se vor lupta pentru un loc în semifinale.

Reclamă

Sâmbătă, 3 iulie, ziua la EURO 2020 începe cu cel mai surprinzător sfert de finală. Cehia şi Danemarca se vor lupta pentru un loc în semifinale. Anglia, considerată în acest moment principala favorită la câştigarea EURO 2020, o va întâlni în ultimul sfert de finală pe Suedia. Englezii au obţinut o victorie istorică cu Germania, în timp ce Ucraina a învins Suedia în prelungiri.

Citește și:

Programul sferturilor de finală de la EURO 2020

Vineri, 2 iulie

Elveţia – Spania, ora 19:00, Sankt Petersburg
Belgia – Italia, ora 22:00, Munchen

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, 3 iulie

Cehia – Danemarca, ora 19:00, Baku
Ucraina – Anglia, ora 22:00, Roma

EURO 2020 | Semifinale

Marţi 6 iulie

semifinala 1: câştigătoarea sfertului 2 – câştigătoarea sfertului 1 (22:00, Londra)

Miercuri 7 iulie

semifinala 2: câştigătoarea sfertului 4 – câştigătoarea sfertului 3 (22:00, Londra)

Reclamă

EURO 2020 | Finala

Duminică 11 iulie

câştigătoarea semifinalei 1 – câştigătoarea semifinalei 2 (22:00, Londra)

Recomandări
  • Încep sferturile de finală EURO 2020
  • Un arbitru german va sta la centru în Anglia – Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și