Închide meniul

Belgia – Italia 1-2 | „Eu nu am fost sută la sută!” De Bruyne se aşteaptă la un val de critici după eliminarea de la EURO 2020: „Oamenii vor fi dezamăgiţi!” Promisiunea făcută fanilor

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2021, 9:32

Reclamă
Belgia – Italia 1-2 | „Eu nu am fost sută la sută! De Bruyne se aşteaptă la un val de critici după eliminarea de la EURO 2020: „Oamenii vor fi dezamăgiţi! Promisiunea făcută fanilor

Kevin de Bruyne

Profimedia

Kevin De Bruyne a declarat că jucătorii Belgiei au dat totul la meciul cu Italia, chiar dacă au fost eliminaţi în sferturile Euro-2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin De Bruyne, după Belgia – Italia 1-2: „Cred că suporterii au văzut că a dat totul

Suntem dezamăgiţi, dar trebuie să fim lucizi: ştiam că va fi greu, au fost multe lucruri împotriva noastră. Accidentarea lui Eden (Hazard), absenţa lui Timothy (Castagne). Eu nu am fost 100 la sută. Am luptat…toţi am luptat până la capăt. În prima repriză, Italia a fost mai bună, apoi am avut ocazii de a face 2-2. Oamenii vor fi dezamăgiţi, ne vor critica, dar cred că suporterii au văzut că a dat totul. Vom încerca din nou data viitoare, la Cupa Mondială din Qatar„, a declarat De Bruyne.

Italia s-a calificat în semifinale Euro-2020, după ce a învins, vineri, la Munchen, cu scorul de 2-1, selecţionata Belgiei, în sferturile competiţiei.

Belgia – Italia 1-2! „Squadra azzurra” s-a calificat în semifinale la EURO 2020

Toate golurile din Belgia – Italia 1-2 s-au marcat înainte de pauză. Meciul s-a jucat la Munchen. Nicolo Barella (’31) şi Lorenzo Insigne (’44), cu o execuţie spectaculoasă, au semnat reuşitele „Squadrei Azzurra”. Romelu Lukaku (’45+2) le-a readus speranţele belgienilor, care au presat până la final, dar au irosit mai multe ocazii importante.

Italia a reuşit să elimine echipa de primul loc în topul mondial şi va lupta pentru calificarea în finală cu Spania.

Reclamă
Reclamă

Recordurile Italiei la EURO 2020

Reprezentativa Italiei a ajuns la 32 de meciuri la rând fără înfrângere. Nu a mai pierdut din toamna lui 2018, dintr-un meci din Nations League: 0-1, în Portugalia, contra echipei lui Cristiano Ronaldo, care tocmai câştigase titlul mondial.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și