Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Fanii englezi au băut 42 de milioane de halbe de bere, după calificarea în semifinale! Imagini inedite cu jucătorii lui Gareth Southgate

Reclamă

Publicat: 5 iulie 2021, 9:57

EURO 2020 | Fanii englezi au băut 42 de milioane de halbe de bere, după calificarea în semifinale! Imagini inedite cu jucătorii lui Gareth Southgate

Fanii englezi au sărbătorit calificarea în semifinalele Euro 2020 cu milioane de pahare de bere

Profimedia

Fanii englezi au sărbătorit cu multă bere victoria contra Ucrainei, scor 4-0, în sferturile de finală ale Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii englezi au băut 42 de milioane de halbe de bere, după meciul cu Ucraina

Producătorii şi-au făcut calculele şi au transmis că în total s-au băut 42 de milioane de halbe de bere! 23 de milioane au fost consumate acasă şi 19 milioane în puburi, scrie The Sun.

Raportări impresionante au avut şi posturile de televiziune. În momentul de vârf, 20,9 milioane de telespectatori din Anglia au urmărit meciul jucat la Roma.

După victoria cu Ucraina, fotbaliştii lui Southgate s-au relaxat la piscină, iar imaginile au devenit virale.

Reclamă

Anglia, după 25 de ani în semifinalele Euro

Anglia a învins Ucraina cu 4-0 şi va juca după un sfert de secol în semifinale la Euro. Echipa antrenată de Gareth Southgate are un parcurs de excepţie. Nu a primit niciun gol în cinci meciuri!

Englezii s-au dezlănţuit în sferturi. Au marcat de 4 ori şi şi-au dublat numărul golurilor reuşite la acest turneu final. A fost cea clară victorie a Angliei la un Euro şi cel mai categoric succes în fazele eliminatorii ale unui turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau să începem petrecerea acum. Vrem să ne calificăm mai departe decât am făcut-o la Cupa Mondială din 2018 (n.r. au pierdut în semifinale cu Croaţia). Ne aşteaptă un meci mare. Va fi nebunie mare în vestiar, dar mâine trebuie să ne trezim concentraţi pentru ceea ce urmează. Acest grup nu se mulţumeşte cu o prezenţă în semifinale”, a spus unul dintre liderii echipei, Harry Maguire, pentru BBC.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și