Închide meniul

Semifinala Italia-Spania! Victor Pițurcă a tras concluziile și-l pune la zid pe Luis Enrique: „E marcat psihic!”

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2021, 8:52

Reclamă
Semifinala Italia-Spania! Victor Pițurcă a tras concluziile și-l pune la zid pe Luis Enrique: „E marcat psihic!

Victor Piţurcă a dorit să aducă investitori la CSA Steaua

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Semifinala Italia-Spania a fost decisă de greșeală lui Luis Enrique. Așa consideră Victor Pițurcă. Fostul selecționer al României susține ca tehnicianul iberic nu trebuia să-l pună pe Morata să bată penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semifinala Italia-Spania

Pițurcă susține că Morata era „terminat psihic”. Atacantul a ratat ultima lovitură de la 11 metri pentru Spania.

În locul lui Luis Enrique, eu nu-l mai lăsam pe Morata să bată penalty. S-a văzut tot turneul că e marcat psihic! A făcut și prostia de a citi tot ce se scrie despre el. Toată lumea are o părere, bună sau rea, dar tu trebuie să îți vezi de treaba ta la nivelul ăsta.

Luis Enrique trebuie felicitat pentru ce a făcut. N-a ascultat de nimeni, l-a băgat și acum pe Morata și putea să îi ducă în finală„, a declarat Victor Pițurcă la ProTV.

Italia va juca finala pe Wembley

Italia s-a calificat în finala EURO 2020, după ce a învins Spania la penalty-uri. La finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, scor 1-1. „Squadra Azzurra” va lupta pentru marele trofeu cu învingătoarea dintre Anglia şi Danemarca.

Reclamă

La finalul celor 90 de minute, dar și după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost 1-1. Alvaro Morata şi-a îngropat echipa la penalty-uri, după ce tot el egalase în timpul regulamentar. Autorul unui gol fabulos, Federico Chiesa, a fost desemnat omul meciului.

Este a 10-a finală în care joacă Italia la un turneu final de Campionat European sau Mondial.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată Vezi toate știrile
Citește și