Închide meniul
VIDEO

EURO 2020 | Moment fabulos înaintea loviturilor de departajare din Italia-Spania. Chiellini a câştigat „războiul” psihologic cu Jordi Alba: „Mincinosule”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iulie 2021, 10:13

Reclamă
EURO 2020 | Moment fabulos înaintea loviturilor de departajare din Italia-Spania. Chiellini a câştigat „războiul psihologic cu Jordi Alba: „Mincinosule

Chiellini a câştigat "războiul" psihologic cu Jordi Alba

Profimediaimages

La 36 de ani, căpitanul Italiei a făcut spectacol cu omologul său spaniol Jordi Alba înainte de tragerea la sorţi pentru loviturile de departajare de la semifinala Euro-2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiellini a câştigat „războiul” psihologic cu Jordi Alba

O dublă tragere la sorţi a avut loc pentru a se desemna partea de stadion unde are loc şedinţa loviturilor de departajare dar şi prima echipă care va executa. Chiellini a fost convins că a câştigat prima tragere, în timp ce Jordi Alba susţinea contrariul. Căpitanul Italiei l-a tachinat pe fundaşul spaniol, i-a spus în glumă „Mincinosule” şi l-a lovit uşor pe obraz, anunţă news.ro.

Arbitrul german Felix Brych a fost de acord cu Chiellini, care a câştigat şi a doua tragere la sorţi. El a sărbătorit luându-l în braţe pe Jordi Alba.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.

Reclamă

Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80. La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli.

Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata. În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.

Italienii i-au dedicat victoria lui Leonardo Spinazzola, fundaşul care s-a accidentat grav în sferturile de finală. Jucătorul de la AS Roma a văzut meciul de acasă și a avut o explozie de bucurie la final. Întreaga echipă a Italiei i-a scandat numele lui Spinazzola, iar Lorenzo Insigne a purtat tricoul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și