Închide meniul
VIDEO

Euro 2020 | Leonardo Spinazzola, „omul meciului” în Italia – Spania! S-a bucurat de pe canapea pentru victoria Squadrei Azzurra

Alexandru Ivan Publicat: 7 iulie 2021, 8:42 / Actualizat: 7 iulie 2021, 11:30

Reclamă
Euro 2020 | Leonardo Spinazzola, „omul meciului în Italia – Spania! S-a bucurat de pe canapea pentru victoria Squadrei Azzurra

Spinazzola, "omul meciului" în Italia - Spania

Profimedia

Leonardo Spinazzola a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în minutul 79 al confruntării cu Belgia din sferturile Euro 2020. Fundașul lui AS Roma a încercat să-l depășească în viteză pe Thomas Meunier, dar s-a oprit brusc din alergare și ulterior nu a mai putut să pășească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d) | Squadra Azzurra i-a dedicat victoria lui Spinazzola

Chiar și fără Spinazzola, Italia s-a calificat în finala Euro 2020 după ce a învins-o pe Spania la loviturile de departajare.

Fundașul a văzut meciul de acasă și a avut o explozie de bucurie la final. După penalty-uri, întreaga echipă a Italiei i-a scandat numele lui Spinazzola. Lorenzo Insigne a purtat tricoul acestuia.

Imaginile au fost făcute publice de soția jucătorului și au devenit imediat virale pe rețelele de socializare.

Reclamă

Federico Chiesa, declarat omul meciului pentru reușita sa extraordinară din minutul 60, i-a dedicat premiul lui Leonardo Spinazzola.

Italia – Spania 1-1 (4-2 d.l.d). Italia, prima finalistă de la Campionatul European

La finalul celor 90 de minute de joc şi după prelungiri, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80.

Reclamă 4 / 0/3

La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli. Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

”Am suferit de pe urma driblingurilor Spaniei, dar ne-am așteptat. Italia a crezut în toate astea. Acum trebuie să ne recuperăm energia și să terminăm ce am început. Dacă am ajuns în acest punct, meritele nu îmi aparțin mine, ci acestor băieți care au crezut în acest lucru. Nu s-a terminat încă, mai avem un pas”, a spus Roberto Mancini.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și