Închide meniul

EURO 2020 | Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia: „Salvează-ne, Roberto!”

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 11:51

Reclamă
EURO 2020 | Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia: „Salvează-ne, Roberto!

Roberto Mancini, implorat de scoţieni să bată Anglia

Profimedia

Italia – Anglia este finala EURO 2020, care se va juca pe Wembley. Scoţienii au declanşat războiul cu rivalii englezi şi nu concep să îi vadă pe aceştia că vor lua marele trofeu.

Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia

Un ziar din Scoţia a afişat un mesaj incredibil pe prima pagină. Jurnaliştii l-au „naturalizat” pe selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, şi i-au cerut acestuia să îi împiedice pe englezi să câştige primul EURO din istorie. „Salvează-ne, Roberto! Eşti al nostru!  Ultima speranţă!„, au scris scoţienii de la The Naţional pe prima pagină.

EURO 2020 | Italia – Anglia, marea finală! „Leii” au spart gheaţa după 55 de ani şi vor juca pe Wembley cu trofeul pe masă

Anglia s-a calificat în finala EURO 2020, după ce a învins Danemarca la capătul a 120 de minute, scor 2-1. După cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. „Leii” se vor lupta pentru marele trofeu cu Italia. „Va fi un meci epic„, spune Gareth Southgate. „Vom petrece puțin, apoi ne vom gândi la meciul de duminică„, a declarat și Raheem Sterling.
Anglia s-a calificat în prima finală EURO după ce a disputat 37 de meciuri în istoria Campionatelor Europene.

Italia lui Roberto Mancini e „invincibilă”

Italia s-a calificat în ultimul act după ce a trecut de Spania. Este a 10-a finală în care joacă Italia la un turneu final de Campionat European sau Mondial. Doar Germania a jucat mai multe finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala Italiei a câştigat o singură dată trofeul, în 1968. „Squadra Azzurra” a mai ajuns de două ori în finală, la ediţiile din 2000 şi 2012. A fost eliminată de Franţa (1-2), respectiv Spania (0-4).

Reprezentativa Italiei a ajuns la 33 de meciuri la rând fără înfrângere. Nu a mai pierdut din toamna lui 2018, dintr-un meci din Nations League: 0-1, în Portugalia, contra echipei lui Cristiano Ronaldo, care tocmai câştigase titlul mondial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și