Închide meniul

EURO 2020 | Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia: „Salvează-ne, Roberto!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 11:51

EURO 2020 | Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia: „Salvează-ne, Roberto!

Roberto Mancini, implorat de scoţieni să bată Anglia

Profimedia

Italia – Anglia este finala EURO 2020, care se va juca pe Wembley. Scoţienii au declanşat războiul cu rivalii englezi şi nu concep să îi vadă pe aceştia că vor lua marele trofeu.

Mesajul uluitor transmis de scoţieni, cu o zi înaintea finalei Italia – Anglia

Un ziar din Scoţia a afişat un mesaj incredibil pe prima pagină. Jurnaliştii l-au „naturalizat” pe selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, şi i-au cerut acestuia să îi împiedice pe englezi să câştige primul EURO din istorie. „Salvează-ne, Roberto! Eşti al nostru!  Ultima speranţă!„, au scris scoţienii de la The Naţional pe prima pagină.

EURO 2020 | Italia – Anglia, marea finală! „Leii” au spart gheaţa după 55 de ani şi vor juca pe Wembley cu trofeul pe masă

Anglia s-a calificat în finala EURO 2020, după ce a învins Danemarca la capătul a 120 de minute, scor 2-1. După cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. „Leii” se vor lupta pentru marele trofeu cu Italia. „Va fi un meci epic„, spune Gareth Southgate. „Vom petrece puțin, apoi ne vom gândi la meciul de duminică„, a declarat și Raheem Sterling.
Anglia s-a calificat în prima finală EURO după ce a disputat 37 de meciuri în istoria Campionatelor Europene.

Italia lui Roberto Mancini e „invincibilă”

Italia s-a calificat în ultimul act după ce a trecut de Spania. Este a 10-a finală în care joacă Italia la un turneu final de Campionat European sau Mondial. Doar Germania a jucat mai multe finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala Italiei a câştigat o singură dată trofeul, în 1968. „Squadra Azzurra” a mai ajuns de două ori în finală, la ediţiile din 2000 şi 2012. A fost eliminată de Franţa (1-2), respectiv Spania (0-4).

Reprezentativa Italiei a ajuns la 33 de meciuri la rând fără înfrângere. Nu a mai pierdut din toamna lui 2018, dintr-un meci din Nations League: 0-1, în Portugalia, contra echipei lui Cristiano Ronaldo, care tocmai câştigase titlul mondial.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și