Închide meniul

Jack Grealish a răbufnit după eșecul din finala Euro 2020. „Am spus că vreau să execut!” Acuze dure la adresa lui Southgate: „Antrenorul a decis”

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 17:46

Reclamă
Jack Grealish a răbufnit după eșecul din finala Euro 2020. „Am spus că vreau să execut! Acuze dure la adresa lui Southgate: „Antrenorul a decis

Jack Grealish a răbufnit după eșecul Angliei

Profimedia

Jucătorul lui Aston Villa, Jack Grealish, a afirmat că a dorit să execute la loviturile de departajare pentru Anglia, dar a respectat decizia antrenorului Gareth Southgate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Grealish a răbufnit după finala Euro 2020

„Am spus că vreau să execut. Antrenorul a luat atâtea decizii bune la acest turneu şi tot el a decis şi duminică. Dar nu îmi doresc ca oamenii să spună că nu am vrut să execut, când eu am spus că vreau…”, a scris Grealish pe Twitter.

Roy Keane: „N-ai voie să stai acolo și să te uiți cum un copil execută înaintea ta!”

Reacţia lui Grealish vine după ce Roy Keane a afirmat că Raheem Sterling şi Jack Grealish nu ar fi trebuit să-l lase pe tânărul Bukayo Saka să execute la loviturile de departajare.

„Dacă ești Raheem Sterling sau Jack Grealish, n-ai voie să stai acolo și să te uiți cum un copil, Saka, merge și execută lovitură de departajare înaintea ta, n-ai cum!

Reclamă

Nu poți lăsa un copil emotiv de 19 ani să meargă înaintea ta. Ei au mai multă experiență, Sterling a câștigat trofee, ar fi trebuit să iasă în față și să execute înaintea copilului”, a declarat Roy Keane, potrivit Sky Sports.

Loviturile de departajare, coșmarul englezilor

Anglia a început bine penalty-urile și a condus cu 2-1 după două serii de executări. A urmat apoi dezastrul pentru echipa lui Gareth Southgate, cu trei ratări consecutive.

Responsabilitatea de a executa penalty-ul care să țină Anglia a în joc a căzut pe umerii lui Bukayo Saka, un puști de numai 19 ani. Sub presiune, acesta a ratat, iar trofeul a mers la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria Italiei pe Wembley a fost a cincea consecutivă pentru Squadra Azzurra împotriva Angliei la turneele finale, în tot atâtea confruntări.

Englezii rămân cu numai trei victorii în 10 meciuri decise la loviturile de departajare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și