Închide meniul

Jack Grealish a răbufnit după eșecul din finala Euro 2020. „Am spus că vreau să execut!” Acuze dure la adresa lui Southgate: „Antrenorul a decis”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2021, 17:46

Jack Grealish a răbufnit după eșecul din finala Euro 2020. „Am spus că vreau să execut! Acuze dure la adresa lui Southgate: „Antrenorul a decis

Jack Grealish a răbufnit după eșecul Angliei

Profimedia

Jucătorul lui Aston Villa, Jack Grealish, a afirmat că a dorit să execute la loviturile de departajare pentru Anglia, dar a respectat decizia antrenorului Gareth Southgate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Grealish a răbufnit după finala Euro 2020

„Am spus că vreau să execut. Antrenorul a luat atâtea decizii bune la acest turneu şi tot el a decis şi duminică. Dar nu îmi doresc ca oamenii să spună că nu am vrut să execut, când eu am spus că vreau…”, a scris Grealish pe Twitter.

Roy Keane: „N-ai voie să stai acolo și să te uiți cum un copil execută înaintea ta!”

Reacţia lui Grealish vine după ce Roy Keane a afirmat că Raheem Sterling şi Jack Grealish nu ar fi trebuit să-l lase pe tânărul Bukayo Saka să execute la loviturile de departajare.

„Dacă ești Raheem Sterling sau Jack Grealish, n-ai voie să stai acolo și să te uiți cum un copil, Saka, merge și execută lovitură de departajare înaintea ta, n-ai cum!

Reclamă

Nu poți lăsa un copil emotiv de 19 ani să meargă înaintea ta. Ei au mai multă experiență, Sterling a câștigat trofee, ar fi trebuit să iasă în față și să execute înaintea copilului”, a declarat Roy Keane, potrivit Sky Sports.

Loviturile de departajare, coșmarul englezilor

Anglia a început bine penalty-urile și a condus cu 2-1 după două serii de executări. A urmat apoi dezastrul pentru echipa lui Gareth Southgate, cu trei ratări consecutive.

Responsabilitatea de a executa penalty-ul care să țină Anglia a în joc a căzut pe umerii lui Bukayo Saka, un puști de numai 19 ani. Sub presiune, acesta a ratat, iar trofeul a mers la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria Italiei pe Wembley a fost a cincea consecutivă pentru Squadra Azzurra împotriva Angliei la turneele finale, în tot atâtea confruntări.

Englezii rămân cu numai trei victorii în 10 meciuri decise la loviturile de departajare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și