Închide meniul

Reacţie emoţionantă a lui Marcus Rashford, după ce a fost a ratat un penalty în finala EURO 2020 şi a fost ţinta atacurilor rasiste: „Ar fi trebuit să marchez, dar nu îmi voi cere niciodată scuze pentru cine sunt”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 8:21

Reacţie emoţionantă a lui Marcus Rashford, după ce a fost a ratat un penalty în finala EURO 2020 şi a fost ţinta atacurilor rasiste: „Ar fi trebuit să marchez, dar nu îmi voi cere niciodată scuze pentru cine sunt

Rashford şi Sancho, victimele unor atacuri rasiste

Profimedia

Marcus Rashford a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele de socializare după ce, alături de Jadon Sancho şi Bukayo Saka au fost ţinta unor atacuri rasiste. Cei 3 au ratat penalty-urile Angliei în finala pierdută cu Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu de unde să încep și nu știu ce cuvinte să folosesc pentru a exprima ceea ce simt în acest moment. Am avut un sezon dificil, cred că acest lucru e clar pentru toată lumea și, de asemenea, cred că am intrat în acea finală cu o lipsă de încredere.

Am fost tot timpul încrezător la penalty-uri, dar acum am simțit că ceva nu e în regulă. Am pierdut cam mult timp până să execut și rezultatul nu a fost cel pe care l-am dorit. Mă simt ca și cum mi-am dezamăgit colegii. Tot ce mi s-a cerut pentru a ajuta echipa a fost un penalty. Mi-am zis că pot executa penalty-uri și în somn, așa că de ce nu să o fac și acum? Nu există cuvinte pentru a descrie cum mă simt. Final! 55 de ani. Istorie. Tot ceea ce pot spune e că îmi pare rău. Mi-aș dori să fi mers altfel. În timp ce continuu să-mi cer scuze, vreau să le transmit colegilor: Vara aceasta a fost una dintre cele mai bune perioade pe care le-am trăit vreodată și ați jucat cu toții un rol în asta. A fost construită o frăție care este de neîntrerupt. Succesul vostru este și succesul meu. Eșecurile voastre sunt și ale mele.

Mesaj emoţionant al lui Marcus Rashford

Fac parte dintr-un sport în care mă aștept să citesc lucruri scrise despre mine. Fie că este vorba de culoarea pielii mele, locul unde am crescut sau, cel mai recent, modul în care decid să-mi petrec timpul în afara terenului. Pot să-mi critic performanța mea toată ziua, execuția mea nu a fost suficient de bună, ar fi trebuit să marchez, dar nu îmi voi cere niciodată scuze pentru cine sunt și de unde am venit. Nu m-am simțit niciun moment mai mândru decât să port acei trei lei pe piept și să-mi văd familia într-o mulțime de zeci de mii de oameni.

Am visat la astfel de zile. Mesajele pe care le-am primit astăzi au fost copleșitoare în sens pozitiv și văzându-le am fost aproape să plâng. Comunitățile care întotdeauna mă strâng în brațe continuă să mă țină sus.
Sunt Marcus Rashford, am 23 de ani, sunt un bărbat negru din Withington și Wythenshawe, South Manchester. Dacă nu am nimic altceva, am asta. Pentru toate mesajele amabile, vă mulțumesc. Mă voi întoarce mai puternic. Ne vom întoarce mai puternici.”, a fost mesajul postat de Rashford pe contul personal de Twitter.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și