Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu îl așteaptă în ring pe Giani Kiriță. Până atunci, e pregătit să-și „distrugă” adversarul la iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 21:55

Reclamă

"Bombardierul" Pascu, alături de Florian Ceafalău

As.ro Live

Pepe a avut de unde să învețe să dea cu pumnul. Tatăl lui a fost campionul României la box. „Bombardierul” Pascu vrea să organizeze gala superstarurilor în cușca de MMA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1

Eu îl propun pe Tamaș. Ce zici de un meci intre Pepe și Tamas?„, a fost varianta gândită de antrenorul BJJ, Florin Ceafălău.

Este o diferență de kilograme dar, dacă se accepta meciul din ambele părți, se poate face meciul„, a declarat Ion Pascu.

Și fostul fundaș de la Dinamo, Giani Kiriță, știe să se bată. Este așteptat în ring de „Bombardierul” Pascu.

Aș vrea să am un meci cu el pentru că ar fi un meci ușor pentru mine„, a recunoscut Pascu.

Reclamă

Pascu se va bate pentru centura Heroes cu ucraineanul Maxim Soroka, în direct la Antena 1, vineri, pe 19 noiembrie, de la ora 23:00. Gala iFight „Bătalie in pandemie” e integral pe AntenaPlay, de la ora 20:00.

(Reporter: Dacă nu erai luptător, ce crezi că făceai în viață? Acum, ca să glumesc, dansator de balet„, s-a amuzat luptătorul de MMA.

Luptătorii de la Dinamo se antrenează cu cei mai fioroşi câini

Mircea Rednic poate chema ajutoare pe bancă dacă-l mai supără jucătorii. Antrenorul de sambo de la Dinamo e gata să-l ajute. El vine cu dulăii la antrenamente, ca să aibă şi dinamoviştii câini răi.

Reclamă 4 / 0/3

Pai eu le-am zis, vin cu căţeluşi din ăia mici, luaţi, mă, nişte animale din alea mari, să vă muşte, să vă treziţi!”, a spus Mircea Rednic.

Cu cea mai mare plăcere, îi aşteptăm la antrenament când vor ei să vină. La Dinamo, fiecare antrenament e fugăritul de câini„, a spus Florin Strugariu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și