Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu îl așteaptă în ring pe Giani Kiriță. Până atunci, e pregătit să-și „distrugă” adversarul la iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2021, 21:55

"Bombardierul" Pascu, alături de Florian Ceafalău

As.ro Live

Pepe a avut de unde să învețe să dea cu pumnul. Tatăl lui a fost campionul României la box. „Bombardierul” Pascu vrea să organizeze gala superstarurilor în cușca de MMA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1

Eu îl propun pe Tamaș. Ce zici de un meci intre Pepe și Tamas?„, a fost varianta gândită de antrenorul BJJ, Florin Ceafălău.

Este o diferență de kilograme dar, dacă se accepta meciul din ambele părți, se poate face meciul„, a declarat Ion Pascu.

Și fostul fundaș de la Dinamo, Giani Kiriță, știe să se bată. Este așteptat în ring de „Bombardierul” Pascu.

Aș vrea să am un meci cu el pentru că ar fi un meci ușor pentru mine„, a recunoscut Pascu.

Reclamă

Pascu se va bate pentru centura Heroes cu ucraineanul Maxim Soroka, în direct la Antena 1, vineri, pe 19 noiembrie, de la ora 23:00. Gala iFight „Bătalie in pandemie” e integral pe AntenaPlay, de la ora 20:00.

(Reporter: Dacă nu erai luptător, ce crezi că făceai în viață? Acum, ca să glumesc, dansator de balet„, s-a amuzat luptătorul de MMA.

Luptătorii de la Dinamo se antrenează cu cei mai fioroşi câini

Mircea Rednic poate chema ajutoare pe bancă dacă-l mai supără jucătorii. Antrenorul de sambo de la Dinamo e gata să-l ajute. El vine cu dulăii la antrenamente, ca să aibă şi dinamoviştii câini răi.

Reclamă 4 / 0/3

Pai eu le-am zis, vin cu căţeluşi din ăia mici, luaţi, mă, nişte animale din alea mari, să vă muşte, să vă treziţi!”, a spus Mircea Rednic.

Cu cea mai mare plăcere, îi aşteptăm la antrenament când vor ei să vină. La Dinamo, fiecare antrenament e fugăritul de câini„, a spus Florin Strugariu.

Recomandări
  • iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, este la Antena 1
  • Ce așteptări are „Bombardierul” Pascu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și