Close
Video

„Bombardierul” Pascu îl așteaptă în ring pe Giani Kiriță. Până atunci, e pregătit să-și „distrugă” adversarul la iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor

Avatar photo

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 12 noiembrie 2021, 21:55

Gabriel Tamaș versus Pepe. Acesta ar fi meciul secolului dacă s-ar face gala vedetelor în cușca de MMA. Până atunci, se anunță show la iFight "Bătălie în pandemie", pe 19 noiembrie, la Antena 1, imediat după X-Factor.

Reclamă

As.ro Live

Pepe a avut de unde să învețe să dea cu pumnul. Tatăl lui a fost campionul României la box. „Bombardierul” Pascu vrea să organizeze gala superstarurilor în cușca de MMA.

Reclamă

„Bătălie în pandemie”, pe 19 noiembrie, la Antena 1

Eu îl propun pe Tamaș. Ce zici de un meci intre Pepe și Tamas?„, a fost varianta gândită de antrenorul BJJ, Florin Ceafălău.

Este o diferență de kilograme dar, dacă se accepta meciul din ambele părți, se poate face meciul„, a declarat Ion Pascu.

Și fostul fundaș de la Dinamo, Giani Kiriță, știe să se bată. Este așteptat în ring de „Bombardierul” Pascu.

Aș vrea să am un meci cu el pentru că ar fi un meci ușor pentru mine„, a recunoscut Pascu.

Pascu se va bate pentru centura Heroes cu ucraineanul Maxim Soroka, în direct la Antena 1, vineri, pe 19 noiembrie, de la ora 23:00. Gala iFight „Bătalie in pandemie” e integral pe AntenaPlay, de la ora 20:00.

(Reporter: Dacă nu erai luptător, ce crezi că făceai în viață? Acum, ca să glumesc, dansator de balet„, s-a amuzat luptătorul de MMA.

Luptătorii de la Dinamo se antrenează cu cei mai fioroşi câini

Mircea Rednic poate chema ajutoare pe bancă dacă-l mai supără jucătorii. Antrenorul de sambo de la Dinamo e gata să-l ajute. El vine cu dulăii la antrenamente, ca să aibă şi dinamoviştii câini răi.

Pai eu le-am zis, vin cu căţeluşi din ăia mici, luaţi, mă, nişte animale din alea mari, să vă muşte, să vă treziţi!”, a spus Mircea Rednic.

Cu cea mai mare plăcere, îi aşteptăm la antrenament când vor ei să vină. La Dinamo, fiecare antrenament e fugăritul de câini„, a spus Florin Strugariu.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
6
oct.
23:12
Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”
6
oct.
22:46
Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”
6
oct.
22:34
Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!”
6
oct.
22:23
Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu am mai trăit asemenea umilințe!”
6
oct.
22:22
Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg: „Sunt dezamăgit, frustrat, supărat! O să vedem dacă mai pot dormi!”
6
oct.
22:09
FCSB, niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg! Statistici înfricoșătoare pentru echipa lui Gigi Becali
6
oct.
21:59
Helmut Duckadam, siderat după „coșmarul” Silkeborg – FCSB 5-0: „Steaua nu mai există! Și-au bătut joc!”
6
oct.
21:39
Silkeborg – FCSB 5-0 a intrat direct în topul ruşinii! Roş-albaştrii au ajuns alături de Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj după ce au fost „demolaţi”
6
oct.
21:35
Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League! Roș-albaștrii au fost desființați în Danemarca
6
oct.
21:26
FotoFanii Slaviei Praga, „încălzire” cu cârnați și bere pentru meciul cu CFR Cluj! Imagini fabuloase
Pe același subiect
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
FIGHT • 21 sept., 9:59
S-a făcut ”coadă” la Sandu Lungu. 4 luptători s-au oferit deja să se bată cu el în decembrie
Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău
FIGHT • 20 sept., 10:13
AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” tocmai a făcut show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”
Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”
FIGHT • 18 sept., 11:37
Mesajul lui Sandu Lungu pentru cel care l-a amenințat cu bătaia. ”A zis că vine să îmi dea KO dar nu s-a ținut de cuvânt”
Close