Închide meniul
VIDEO

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!” :)! Tricolorii trebuie să o ajute în Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 23:17

Reclamă
Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO! :)! Tricolorii trebuie să o ajute în Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Andreea Bălan îşi doreşte ca naţionala României să se califice la EURO

Andreea Bălan lansează hitul "Lasă-mă, papa, la EURO!" / AS.ro

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!”. Asta îşi doreşte să fredoneze Andreea Bălan, dacă Romania se califică. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu începe Drumul Spre Euro – Nations League, în iunie, la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În juriu la „Te Cunosc de Undeva”, Andreea Bălan vrea să revină pe stadion şi să strige pentru România. Primul meci oficial al naţionalei lui Edi Iordanescu, acasă, e în direct la Antena 1, pe 11 iunie, cu Finlanda.

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!”

O singură dată am fost pe stadion, când aveam 20 de ani. Mi-a plăcut foarte mult„, a declarat Andreea Bălan pentru Antena Sport.

Cunoscuta cântăreaţă din România ar fi vrut să-l vadă pe teren şi pe „Regele” Gică Hagi.

În afara ţării, toată lumea ştie de Nadia şi de Hagi, este foarte tare! Mă întreabă de unde sunt… din România, Bucureşti!… ‘Aaa… Nadia, Hagi’. Sunt adevărate simboluri„, şi-a amintit Andreea Bălan.

Reclamă

Pătrăţelele lui Cristiano Ronaldo n-o atrag deloc pe Andreea.

(Reporter: Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?) Messi! Îmi place mai mult de el fizic, cum arată. Messi e mai matur , pare mai matur„, a precizat Andreea Bălan.

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Hai, România! În fiecare zi

Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi.„, Antena 1 a investit în cel mai lung parteneriat semnat de o televiziune comercială din România cu UEFA pentru a transmite meciurile naţionalei până în 2028!

Pentru că „România ne uneşte”, Antena 1 transmite mecuri din următoarele preliminarii EURO 2024 organizat în Germania, meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 organizat în SUA, Mexic şi Canada, integral şi exclusiv preliminariile EURO 2028 şi două ediţii Nations League, în 2022 şi 2024.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și