Închide meniul
VIDEO

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!” :)! Tricolorii trebuie să o ajute în Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 23:17

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO! :)! Tricolorii trebuie să o ajute în Nations League. Hai, România! În fiecare zi

Andreea Bălan îşi doreşte ca naţionala României să se califice la EURO

Andreea Bălan lansează hitul "Lasă-mă, papa, la EURO!" / AS.ro

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!”. Asta îşi doreşte să fredoneze Andreea Bălan, dacă Romania se califică. Naţionala antrenată de Edi Iordănescu începe Drumul Spre Euro – Nations League, în iunie, la Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În juriu la „Te Cunosc de Undeva”, Andreea Bălan vrea să revină pe stadion şi să strige pentru România. Primul meci oficial al naţionalei lui Edi Iordanescu, acasă, e în direct la Antena 1, pe 11 iunie, cu Finlanda.

Andreea Bălan lansează hitul „Lasă-mă, papa, la EURO!”

O singură dată am fost pe stadion, când aveam 20 de ani. Mi-a plăcut foarte mult„, a declarat Andreea Bălan pentru Antena Sport.

Cunoscuta cântăreaţă din România ar fi vrut să-l vadă pe teren şi pe „Regele” Gică Hagi.

În afara ţării, toată lumea ştie de Nadia şi de Hagi, este foarte tare! Mă întreabă de unde sunt… din România, Bucureşti!… ‘Aaa… Nadia, Hagi’. Sunt adevărate simboluri„, şi-a amintit Andreea Bălan.

Reclamă

Pătrăţelele lui Cristiano Ronaldo n-o atrag deloc pe Andreea.

(Reporter: Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi?) Messi! Îmi place mai mult de el fizic, cum arată. Messi e mai matur , pare mai matur„, a precizat Andreea Bălan.

Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Hai, România! În fiecare zi

Sub sloganul „Hai, România! În fiecare zi.„, Antena 1 a investit în cel mai lung parteneriat semnat de o televiziune comercială din România cu UEFA pentru a transmite meciurile naţionalei până în 2028!

Pentru că „România ne uneşte”, Antena 1 transmite mecuri din următoarele preliminarii EURO 2024 organizat în Germania, meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2026 organizat în SUA, Mexic şi Canada, integral şi exclusiv preliminariile EURO 2028 şi două ediţii Nations League, în 2022 şi 2024.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și