Închide meniul
Video

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 0:47

Reclamă

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes

Mădălin Pîrvulescu l-a învins pe Lorenzo Stoica

Mădălin Pîrvulescu e de neoprit în cuşcă. Luptătorul fermier de 27 de ani a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”, transmisă în format LIVE VIDEO pe AntenaPLAY, dar şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci din Heavyweight Grand Prix, Pîrvulescu a obţinut un succes categoric cu Lorenzo Stoica. I-a stricat debutul la profesionişti adversarului său, campion naţional la kempo.

Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”

Luptătorul fermier din Constanţa şi-a luat tare adversarul încă din primele secunde şi l-a umplut de sânge. A continuat cu lovituri de genunchi şi l-a obligat pe arbitru să intervină şi să pună capăt duelului.

Yamato Zaharia l-a oprit pe Mădălin Pîrvulescu şi l-a declarat câştigător, după numai 2 minute şi 46 de secunde petrecute în cuşcă. În schimb, Lorenzo Stoica a avut nevoie de intervenţia medicului.

Pentru Pîrvulescu a fost a 4-a victorie prin K.O. din tot atâtea meciuri la profesionişti. Şi-a continuat asfel seria de senzaţie la categoria grea. Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes!

Reclamă

Luptătorul fermier anunţase că intră ca tractorul în cuşcă

Luptătorul fermier din Constanţa nu are nevoie să vină cu tractorul în cuşcă! Omul e la fel de puternic ca utilajele pe care le manevrează în lanul de grâu. Rivalii cad ca spicele în faţa lui.

Sportivul din Moşneni, judetul Constanţa, face muşchi în lanul de grâu. Pîrvulescu se ocupă personal de afacerea familiei! El conduce utilajele şi se antrenează în pauze pentru luptele crâncene din cuşcă. Nici canicula nu-i afectează programul.

Sunt la fel de puternic ca maşinile pe care le am în curte. Este şi o muncă fizică. Pe lângă cea fizică, este şi psihică. Antrenez corpul cu totul, pentru că trebuie să ai răbdare„, a declarat Mădălin Pîrvulescu, pentru Antena Sport, înainte de iFight Heroes „Marea confruntare”.

Reclamă 4 / 0/3

Omul cu cele mai rapide knock-out-uri în cuşcă îl avertizase pe adversarul său de 22 de ani.

(Va rezista mai mult de un minut, cu tine, în cuşcă?) Eu sper să nu reziste, ca să păstrez tradiţia„, a transmis Pîrvulescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și