Rivalii cad ca spicele! Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă! Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 22 iunie 2022, 22:37

Luptătorul fermier din Constanţa nu are nevoie să vină cu tractorul în cuşcă! Omul e la fel de puternic ca utilajele pe care le manevrează în lanul de grâu. Rivalii cad ca spicele în faţa lui.

Reclamă
Mădălin Pîrvulescu

Mădălin Pîrvulescu luptă vineri la iFight Heroes „Marea confruntare” / Antena Sport

Sportivul din Moşneni, judetul Constanţa, face muşchi în lanul de grâu. Pîrvulescu se ocupă personal de afacerea familiei! El conduce utilajele şi se antrenează în pauze pentru luptele crâncene din cuşcă. Nici canicula nu-i afectează programul.

Reclamă

Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă, la gala iFight Heores „Marea confruntare”

Sunt la fel de puternic ca maşinile pe care le am în curte. Este şi o muncă fizică. Pe lângă cea fizică, este şi psihică. Antrenez corpul cu totul, pentru că trebuie să ai răbdare„, a declarat Mădălin Pîrvulescu pentru Antena Sport.

Omul cu cele mai rapide knock-out-uri în cuşcă, Pîrvulescu, se va bate cu un campion la kempo în gala iFight Heroes, care e în direct pe AntenaPlay, vineri, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30.

(Va rezista mai mult de un minut, cu tine, în cuşcă?) Eu sper să nu reziste, ca să păstrez tradiţia„, le-a transmis Pîrvulescu fanilor săi.

Mihai Iorga vine direct de pe tanc să distrugă tot în cuşca de MMA

Nu e banc! Mihai Iorga vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes, care e vineri pe Antena 1 si AntenaPlay.

Armata mi-a schimbat viata” spune militarul care visează să ajungă mare campion în cuşcă.

Reclamă

Mihai Iorga e pregătit ca de război pentru bătălia cu juniorul Pârtea. Angajat în armata română, Iorga e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

Eu sunt fascinat de tancuri, de şenilate. Armata m-a maturizat foarte mult şi mi-a schimbat viaţa. De mic am iubit haina militară şi mi-am dorit să ajung în cadrul armatei„, a spus Mihai Iorga.

Mihai Iorga are 25 de ani. De la 8 face judo, iar de când a devenit major a trecut la luptele spectaculoase din cuşcă.

Să devin campionul promoţiei Heroes„, a spus Mihai Iorga când a fost întrebat despre visul său în MMA.

Sunt un războinic” – aşa se prezintă Mihai Iorga.

El are şansa să obţină o victorie uriaşă, în gala iFight Heroes „Marea confruntare”, vineri pe Antena Play, de la 19:30, şi Antena 1, de la 23:30.

Cred că primul adversar este cântarul, dar nu îmi fac griji, o să fie totul bine şi abia aştept lupta„, a mai spus Mihai Iorga.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:28 Billel Omrani, transferul verii la FCSB! Mihai Stoica: „I-am făcut ofertă, e preferatul patronului!” 22:10 CFR Cluj, campioană şi în amicale! Vicecampioana Croației, ultima „victimă” a echipei lui Dan Petrescu. Ardelenii, fără gol primit în Austria! 21:55 Rareş Ilie a răbufnit după dezastrul de la EURO U19: „Toată lumea e vinovată! N-am tratat corect meciurile!” 21:34 Reacția lui Eduard Novak după ce Robert Glință a terminat pe locul 4 în finala la 50 de metri spate, la Campionatul Mondial de Natație 21:24 Rică Răducanu, mesaj clar pentru Adrian Mutu în ziua în care Rapid împlineşte 99 de ani: „Vrem rezultate ca să fie liniște!” 21:10 FotoCea mai cunoscută amantă din România, umilită public. „Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?” 20:46 Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad. Anunţul lui Ilie Poenaru 20:42 EXCLUSIVCe a spus Erik Lincar despre revenirea lui Alex Chipciu la echipa națională, după transferul la U Cluj. „Poate să fie unul dintre lideri!” 20:09 Andrea Jaeger, dezvăluiri uluitoare! Fosta mare sportivă a fost abuzată ”de cel puțin 30 de ori” de o femeie 19:10 Robert Glinţă, locul 5 în finala la 50 de metri spate de la Campionatul Mondial de Nataţie
Pe același subiect
"Bombardierul" Pascu
FIGHT • 15:19
„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”
„Minerul” Pîrtea Jr
FIGHT • 1:00
„Minerul” Pîrtea Jr, câştigător la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Prietenul lui Alex Velea l-a învins cu emoţii pe Mihai Iorga!
Mădălin Pîrvulescu
FIGHT • 0:47
Mădălin Pîrvulescu a făcut show la iFight Heroes „Marea confruntare”. Luptătorul fermier l-a umplut de sânge pe Lorenzo Stoica şi îşi continuă seria de senzaţie!
Close