Închide meniul

Rivalii cad ca spicele! Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă! Gala iFight Heroes „Marea confruntare” e vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iunie 2022, 22:37

Rivalii cad ca spicele! Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă! Gala iFight Heroes Marea confruntare” e vineri pe AntenaPlay de la 19:30 și pe Antena 1 de la 23:30

Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă la iFight Heroes „Marea confruntare”

Mădălin Pîrvulescu luptă vineri la iFight Heroes „Marea confruntare” / Antena Sport

Luptătorul fermier din Constanţa nu are nevoie să vină cu tractorul în cuşcă! Omul e la fel de puternic ca utilajele pe care le manevrează în lanul de grâu. Rivalii cad ca spicele în faţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivul din Moşneni, judetul Constanţa, face muşchi în lanul de grâu. Pîrvulescu se ocupă personal de afacerea familiei! El conduce utilajele şi se antrenează în pauze pentru luptele crâncene din cuşcă. Nici canicula nu-i afectează programul.

Luptătorul fermier intră ca tractorul în cuşcă, la gala iFight Heores „Marea confruntare”

Sunt la fel de puternic ca maşinile pe care le am în curte. Este şi o muncă fizică. Pe lângă cea fizică, este şi psihică. Antrenez corpul cu totul, pentru că trebuie să ai răbdare„, a declarat Mădălin Pîrvulescu pentru Antena Sport.

Omul cu cele mai rapide knock-out-uri în cuşcă, Pîrvulescu, se va bate cu un campion la kempo în gala iFight Heroes, care e în direct pe AntenaPlay, vineri, de la 19:30 şi pe Antena 1, de la 23:30.

(Va rezista mai mult de un minut, cu tine, în cuşcă?) Eu sper să nu reziste, ca să păstrez tradiţia„, le-a transmis Pîrvulescu fanilor săi.

Reclamă

Mihai Iorga vine direct de pe tanc să distrugă tot în cuşca de MMA

Nu e banc! Mihai Iorga vine de pe tanc să distrugă tot în gala iFight Heroes, care e vineri pe Antena 1 si AntenaPlay.

Armata mi-a schimbat viata” spune militarul care visează să ajungă mare campion în cuşcă.

Mihai Iorga e pregătit ca de război pentru bătălia cu juniorul Pârtea. Angajat în armata română, Iorga e gată să intre cu tancul în cuşcă, numai să-şi doboare adversarul.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt fascinat de tancuri, de şenilate. Armata m-a maturizat foarte mult şi mi-a schimbat viaţa. De mic am iubit haina militară şi mi-am dorit să ajung în cadrul armatei„, a spus Mihai Iorga.

Mihai Iorga are 25 de ani. De la 8 face judo, iar de când a devenit major a trecut la luptele spectaculoase din cuşcă.

Să devin campionul promoţiei Heroes„, a spus Mihai Iorga când a fost întrebat despre visul său în MMA.

Sunt un războinic” – aşa se prezintă Mihai Iorga.

El are şansa să obţină o victorie uriaşă, în gala iFight Heroes „Marea confruntare”, vineri pe Antena Play, de la 19:30, şi Antena 1, de la 23:30.

Cred că primul adversar este cântarul, dar nu îmi fac griji, o să fie totul bine şi abia aştept lupta„, a mai spus Mihai Iorga.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și