Închide meniul

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari! Pilotul Red Bull a ajuns la cinci victorii consecutive

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 18:24

Reclamă
Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari! Pilotul Red Bull a ajuns la cinci victorii consecutive

Max Verstappen pole-position Montreal

Max Verstappen, la finalul unei curse/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari. Pilotul Red Bull şi-a adjudecat cea de-a cincea victorie consecutivă, după ce a plecat de pe locul şapte al grilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul de la Monza a fost completat de Charles Leclerc, cel care a plecat din pole position, şi de George Russell, pilotul Mercedes.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei

Max Verstappen a reuşit duminică a 11-a victorie a sezonului, câştigând Marele Premiu al Italiei, de la Monza. Cursa a avut un final neaşteptat, încheindu-se cu Safety Car-ul pe pistă. Colegul de la Red Bull Racing, Sergio Perez, a încheiat cursa pe locul şase.

În clasamentul general olandezul Max Verstappen (Red Bull Race) este lider, cu 335 puncte, urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), cu 219 puncte şi de mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing) cu 210 puncte. Pe locul al patrulea se află britanicul George Russell (Mercedes) cu 203 puncte.

Reclamă

În clasamentul pe echipe conduce Red Bull Racing (545 puncte), urmată de Ferrari (406 puncte) şi Mercedes (371 puncte).

Ce a declarat Max Verstappen, după victoria de la Monza

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, este favorit pentru un nou titlu. Acesta s-a declarat fericit după o nouă victorie obţinută, de data aceasta pe circuitul de casă al celor de la Ferrari.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut o cursă grozavă, la fiecare detaliu am fost mai rapizi, maşina a fost incredibilă, am controlat diferenţa de la final, când a intervenit safety-car-ul. Din păcate, nu am avut parte de un restart, dar per total am avut o zi foarte bună.

Startul a fost unul foarte bun. Am avut liberă o şicană şi am putut să intru repede în ritm şi să ajung pe doi. Am fost foarte plăcut să pilotez astăzi, chiar dacă a fost destul de cald.

Ne-a luat ceva timp să ajungem pe un podium grozav ca acesta, dar la final am reuşit”, a declarat Max Verstappen după succesul de la Monza, citat de bbc.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și