Închide meniul

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari! Pilotul Red Bull a ajuns la cinci victorii consecutive

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 18:24

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari! Pilotul Red Bull a ajuns la cinci victorii consecutive

Max Verstappen pole-position Montreal

Max Verstappen, la finalul unei curse/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei, în faţa fanilor Ferrari. Pilotul Red Bull şi-a adjudecat cea de-a cincea victorie consecutivă, după ce a plecat de pe locul şapte al grilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Podiumul de la Monza a fost completat de Charles Leclerc, cel care a plecat din pole position, şi de George Russell, pilotul Mercedes.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei

Max Verstappen a reuşit duminică a 11-a victorie a sezonului, câştigând Marele Premiu al Italiei, de la Monza. Cursa a avut un final neaşteptat, încheindu-se cu Safety Car-ul pe pistă. Colegul de la Red Bull Racing, Sergio Perez, a încheiat cursa pe locul şase.

În clasamentul general olandezul Max Verstappen (Red Bull Race) este lider, cu 335 puncte, urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), cu 219 puncte şi de mexicanul Sergio Perez (Red Bull Racing) cu 210 puncte. Pe locul al patrulea se află britanicul George Russell (Mercedes) cu 203 puncte.

Reclamă

În clasamentul pe echipe conduce Red Bull Racing (545 puncte), urmată de Ferrari (406 puncte) şi Mercedes (371 puncte).

Ce a declarat Max Verstappen, după victoria de la Monza

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, este favorit pentru un nou titlu. Acesta s-a declarat fericit după o nouă victorie obţinută, de data aceasta pe circuitul de casă al celor de la Ferrari.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut o cursă grozavă, la fiecare detaliu am fost mai rapizi, maşina a fost incredibilă, am controlat diferenţa de la final, când a intervenit safety-car-ul. Din păcate, nu am avut parte de un restart, dar per total am avut o zi foarte bună.

Startul a fost unul foarte bun. Am avut liberă o şicană şi am putut să intru repede în ritm şi să ajung pe doi. Am fost foarte plăcut să pilotez astăzi, chiar dacă a fost destul de cald.

Ne-a luat ceva timp să ajungem pe un podium grozav ca acesta, dar la final am reuşit”, a declarat Max Verstappen după succesul de la Monza, citat de bbc.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și