Închide meniul

Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială! Gest uriaş al starului Barcelonei

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 11:42

Reclamă
Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială! Gest uriaş al starului Barcelonei

Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială!

Robert Lewandowski şi Andriy Shevchenko / Profimedia Images

Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială din Qatar, competiţie care va avea loc în perioada 20 noiembrie-18 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Shevchenko, fost internaţional şi selecţioner al Ucrainei, i-a înmânat lui Lewaandowski banderola, marţi, la stadionul naţional din Varşovia.

Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială

“Este o mare onoare pentru mine să port această banderolă de căpitan în culorile Ucrainei la Mondial”, a declarat polonezul.

Emoţionat, Andriy Shevchenko a subliniat felul în caare fotbaliştii îi susţin ţara. “Este şi un mesaj către planetă. Ne luptăm, suntem încă în viaţă şi nu vom renunţa niciodată”, a afirmat el.

Ucraina nu a obţinut calificarea la CM din Qatar. Polonia va evolua la CM în grupa C, cu Argentina, Arabia Saudită şi Mexic.

Reclamă

Robert Lewandowski, „dublă” în Barcelona – Elche 3-0

Robert Lewandowski reușit o „dublă” în Barcelona – Elche 3-0, meci disputat în etapa a șasea din La Liga. Starul polonez are cifre incredibile în tricoul catalanilor.

Lewandowski a marcat în minutele 34 și 48, cu două finalizări simple din fața porții. Atacantul de 34 de ani a ajuns la 11 reușite pentru Barcelona, în doar opt partide disputate.

Polonezul a reușit cel puțin un gol în fiecare din ultimele cinci partide disputate în campionat. Lewandowski este golgheterul la zi atât în La Liga, cât și în UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și