Închide meniul
Foto

Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil, în timpul antrenamentelor de la Singapore

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 18:33

Reclamă
Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil, în timpul antrenamentelor de la Singapore

Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc pe circuit

Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc pe circuit/ Profimedia

Weekend-ul de Formula 1 de la Singapore a debutat cu un incident horror, după ce monopostul lui Pierre Gasly a luat foc, chiar sub privirile mecanicilor săi. Pilotul echipei Alpha Tauri se află înăuntru, şi se pregătea să iasă pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Gasly a scăpat nevătămat din urma cumplitului incident, cei prezenţi la boxe intervenind de urgenţă pentru a stinge flăcările.

Incident horror în Formula 1. Monopostul lui Pierre Gasly a luat foc incredibil

Pierre Gasly se pregătea să iasă pe circuit, când radiatorul monopostului său a luat foc incredibil. Francezul a ieşit imediat din maşină, ulterior mecanicii echipei sale oprind incendiul. Totodată, şi un membru al staff-ului de la Aston Martin a intervenit cu un extinctor.

Pierre Gasly a revenit pe circuit, la scurt timp după ce flăcările din maşina sa au fost stinse. Francezul s-a clasat pe locul 14, în a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Singapore, după ce în prima a terminat pe locul nouă.

Reclamă

Prima sesiune de antrenamente de la Singapore, câştigată de Lewis Hamilton

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a reuşit cel mai rapid tur de circuit, vineri, în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore, a 17-a cursă a sezonului de Formula 1, transmite EFE.

Pe circuitul urban Marina Bay, Hamilton, 37 ani, a fost cel mai rapid, cu timpul de 1min43sec33/100, urmat la 84/1000 de Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en titre, care a împlinit astăzi vârsta de 25 ani, anunţă agerpres.ro.

Pilotul olandez, care nu s-a impus niciodată în Singapore, îşi poate asigura, în cazul unei victorii în cursa de duminică, al doilea titlu mondial, dacă Charles Leclerc (Ferrari) se clasează cel mult pe locul nouă, iar Sergio Perez (Red Bull) cel mult pe locul patru, fără punctul pentru cel mai rapid tur.

Reclamă 4 / 0/3

Max Verstappen conduce detaşat în clasamentul piloţilor, având 335 de puncte, după 16 etape scurse. Ultima cursă de la Singapore a fost câştigată de Sebastian Vettel, în 2019, fiin ultimul succes al pilotului german care în prezent pilotează pentru Aston Martin.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și