Închide meniul

Anglia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Pe ce staruri mizează selecţionerul Gareth Southgate

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 17:12

Reclamă
Anglia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Pe ce staruri mizează selecţionerul Gareth Southgate

Anglia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Harry Kane, căpitanul naţionalei Angliei/ Profimedia

Anglia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar! Selecţionerul Gareth Southgate a publicat lista cu cei 26 de jucători care vor merge la turneul final, turneu ce va debuta pe 20 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultima ediţie de Cupă Mondială, Anglia a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Croaţia. În Qatar, britanicii lui Gareth Southagte se vor duela cu Iran, Statele Unite ale Americii şi Ţara Galilor, în grupa B.

Anglia a anunţat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

De pe lista Angliei nu lipsesc vedetele Harry Kane, Phil Foden sau Jack Grealish. Totodată, Gareth Southgate a surprins prin neconvocarea lui Tammy Abraham, atacantul lui Jose Mourinho de la AS Roma.

Primul meci al Angliei la Campionatul Mondial din Qatar va fi pe 21 noiembrie, de la ora 15:00, în compania celor din Iran.

SUA au anunțat lotul pentru Campionatul Mondial

SUA au anunțat lotul pentru Campionatul Mondial. Selecţionerul Gregg Berhalter a făcut public, miercuri noapte, lotul de 26 de jucători care va merge la Cupa Mondială din Qatar.

Reclamă

La Cupa Mondială, SUA va evolua alături de Ţara Galilor, Anglia şi Iran, iar Tim Weah, Christian Pulisic sau Gio Reyna sunt pe lista anunțată de Berhalter.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și