Închide meniul

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi: „Să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 14:26

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi: „Să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Lionel Messi şi Angel Di Maria, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Angel Di Maria a făcut o plecăciune în faţa lui Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. „Să stau alături de Leo înseamnă totul”, a spus starul lui Juventus. Sud-americanii sunt printre favoritele la câştigarea trofeului, în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru mine, să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru. Să joc alături de el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în carieră. A împărţi terenul cu el este un vis devenit realitate.

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Nu este uşor să faci parte din naţionala Argentinei atâţia ani, cu cantitatea şi calitatea jucătorilor pe care îi avem. Am primit multe critici, dar am 124 de apariţii în selecţionată, nu cred că este un obiectiv pe care îl atinge toată lumea.

Dacă ne gândim la candidate, primul nume care îmi vine în minte este Franţa, pentru că este campioana en titre şi pentru calitatea jucătorilor pe care îi are… Noi vom juca împotriva oricui, suntem competitivi, traversăm un moment bun, după ce am câştigat Copa America şi am învins Italia”, a spus Di Maria, citat de La Nacion.

Argentina a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. A fost convocat și Paulo Dybala, cel care n-a mai jucat de mai bine de o lună, fiind accidentat.

Reclamă

Argentina face parte din grupa C, alături de Mexic, Arabia Saudită și Polonia. Naționala lui Lionel Messi e una dintre principalele favorite la turneul final.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și