Închide meniul

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi: „Să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru”

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 14:26

Reclamă
Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi: „Să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Lionel Messi şi Angel Di Maria, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Angel Di Maria a făcut o plecăciune în faţa lui Lionel Messi, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. „Să stau alături de Leo înseamnă totul”, a spus starul lui Juventus. Sud-americanii sunt printre favoritele la câştigarea trofeului, în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru mine, să stau alături de Leo înseamnă totul. Este cel mai bun din lume, un extraterestru. Să joc alături de el este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în carieră. A împărţi terenul cu el este un vis devenit realitate.

Angel Di Maria, plecăciune în faţa lui Lionel Messi

Nu este uşor să faci parte din naţionala Argentinei atâţia ani, cu cantitatea şi calitatea jucătorilor pe care îi avem. Am primit multe critici, dar am 124 de apariţii în selecţionată, nu cred că este un obiectiv pe care îl atinge toată lumea.

Dacă ne gândim la candidate, primul nume care îmi vine în minte este Franţa, pentru că este campioana en titre şi pentru calitatea jucătorilor pe care îi are… Noi vom juca împotriva oricui, suntem competitivi, traversăm un moment bun, după ce am câştigat Copa America şi am învins Italia”, a spus Di Maria, citat de La Nacion.

Argentina a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar

Argentina a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022. A fost convocat și Paulo Dybala, cel care n-a mai jucat de mai bine de o lună, fiind accidentat.

Reclamă
Reclamă 4

Argentina face parte din grupa C, alături de Mexic, Arabia Saudită și Polonia. Naționala lui Lionel Messi e una dintre principalele favorite la turneul final.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și