Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul Uruguay – Coreea de Sud! A doua delegare pentru român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 18:11

CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul Uruguay – Coreea de Sud! A doua delegare pentru român

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul Uruguay - Coreea de Sud

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul Uruguay – Coreea de Sud, din grupa H de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uruguay – Coreea de Sud se va juca joi, 24 noiembrie, de la ora 15:00. La centru va fi francezul Celemnt Turpin, care va fi ajutat de Nicolas Danos și Cyril Gringore.

CM 2022 | Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la meciul Uruguay – Coreea de Sud

Pentru Istvan Kovacs este a doua delegare la Mondialul din Qatar, conform gsp.ro. Românul a fost rezervă și la meciul de deschidere a competiției, Qatar – Ecuador 0-2.

Alături de Istvan Kovacs, sunt prezenți în Qatar și Mihai Artene și Vasile Marinescu, cei doi asistenţi ai acestuia.

Alături de Uruguay și Coreea de Sud, din grupa H mai fac parte și Ghana și Portugalia.

Reclamă

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Crăciunescu, laude pentru Istvan Kovacs

Ion Crăciunescu e sigur că arbitrul român se poate afla oricând la centru la o partidă din fazele finale.

Este prezent acolo în brigadă, la calitățile pe care le are, poate să arbitreze fazele superioare. Îl recomandă vârsta, calitățile fizice, este un arbitru foarte bun. M-am bucurat când am văzut că este în brigadă. Pe el îl avantajează că nu are echipa acolo”, a spus Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și