Închide meniul

CM 2022 | Prima reacţie a lui Al-Shahrani, după accidentarea groaznică din partida cu Argentina. Mesajul transmis de pe patul de spital

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 noiembrie 2022, 12:48

Prima reacţie a lui Al-Shahrani, după accidentarea groaznică din partida cu Argentina. De pe patul de spital, jucătorul Arabiei Saudite a transmis un mesaj emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Shahrani a suferit o accidentare horror în finalul partidei cu Argentina. Mai mult, în spațiul public a apărut radiografia cu fața fundașului saudit Yasser Al Shahrani, care a suferit o accidentare horror în victoria cu Argentina, 2-1, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Fundașul stânga al Arabiei Saudite a fost lovit de propriul portar în minutul 90+5. Al-Shahrani are maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. El a suferit și hemoragie internă și va fi operat.

Prima reacţie a lui Al-Shahrani, după accidentarea groaznică din partida cu Argentina

Pacea să fie asupra voastră. Am vrut să vă asigur că sunt bine. Rugați-vă pentru mine! Felicitări fanilor saudiți pentru victorie. O meritați! Vă mulțumesc”, a transmis fundaşul Arabiei Saudite.

Reclamă

CM 2022 | Radiografia horror a lui Al-Shahrani după accidentare

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed Bin Salman, l-a trimis pe Al Shahrani de urgență cu un avion privat în Germania, pentru a fi tratat.

Radiografia lui Al-Shahrani / Captură Twitter

La scorul de 2-1 pentru Arabia Saudită, argentinienii s-au aruncat în atac. În minutul 90+3, la un balon trimis de „pume” în careul sud-americanilor, portarul Owais a ieşit pentru a respinge, iar din inerţie l-a faultat grav pe Al Shahrani.

Fudaşul stânga al saudiţilor a rămas inconştient pe teren, moment în care Lionel Messi nu a ţinut cont de acest fapt, şi a continuat să atace. În cele din urmă, jocul a fost oprit, iar Al Shahrani a primit îngrijiri medicale. Au urmat câteva momente de panică generală pe arenă, portarul care l-a faultat prăbuşindu-se şi el pe teren, departe de coechipierul său rămas întins pe gazon.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI AL SHAHRANI

Sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria cu Argentina

Arabia Saudită a produs cea mai mare surpriză din istoria Campionatelor Mondiale și a învins-o pe Argentina lui Lionel Messi, una dintre principalele favorite la trofeu.

Ca să sărbătorească succesul istoric, Regele Salman a declarat o zi de sărbătoare națională pe 23 noiembrie, a anunțat Agenția Saudită de presă. Toți angajații din sectorul public și privat, cât și studenții și elevii, se vor bucura de o zi liberă.

Arabia Saudită avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și