Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Lionel Messi, lipsit de fair-play în Argentina – Arabia Saudită 1-2. Reacţie care nu îi face cinste, după accidentarea horror a unui adversar

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 14:21 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 16:40

CM 2022 | Lionel Messi, lipsit de fair-play în Argentina – Arabia Saudită 1-2. Reacţie care nu îi face cinste, după accidentarea horror a unui adversar

Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită

Accidentarea horror suferită de Al Shahrani, în Argentina - Arabia Saudită/ Colaj Profimedia

  • Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită
  • Lionel Messi a continuat faza, un jucător fiind inconştient pe gazon

Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită, în primul meci din Grupa C, de la Campionatul Mondial din Qatar. În ultimele minute de joc, portarul saudit a respins un balon, şi l-a lovit cu genunchiul în faţă pe coechipierul său. În acel moment, Lionel Messi a fost lipsit de fair-play şi a continuat să atace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale mondiale. Saudiţii au învins-o cu 2-1 pe Argentina, una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită

La scorul de 2-1 pentru Arabia Saudită, argentinienii s-au aruncat în atac. În minutul 90+3, la un balon trimis de „pume” în careul sud-americanilor, portarul Owais a ieşit pentru a respinge, iar din inerţie l-a faultat grav pe Al Shahrani.

Reclamă
Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită
Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită / Captură TVR
Accidentare horror în Argentina - Arabia Saudită
Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită / Captură TVR

Fudaşul stânga al saudiţilor a rămas inconştient pe teren, moment în care Lionel Messi nu a ţinut cont de acest fapt, şi a continuat să atace. În cele din urmă, jocul a fost oprit, iar Al Shahrani a primit îngrijiri medicale. Au urmat câteva momente de panică generală pe arenă, portarul care l-a faultat prăbuşindu-se şi el pe teren, departe de coechipierul său rămas întins pe gazon.

Argentina, umilită de Arabia Saudită la Campionatul Mondial

Argentina a fost umilită de Arabia Saudită, într-un meci din Grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar! După ce au controlat prima repriză, sud-americanii au încasat două goluri în doar cinci minute, după reluarea meciului.

Reclamă

La golul secund, apărarea „pumelor” a fost făcută şah-mat! Al Dawsari a marcat în minutul 53, printr-un şut superb!

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 9, din penalty. Prima repriză a fost controlată total de Argentina, sud-americanii având trei goluri anulate de VAR! Nimic nu anunţa răsturnarea de situaţie din repriza secundă.

În minutul 48, saudiţii au reuşit să egaleze prin Al Shehri. Cinci minute mai târziu, Al Dawsari a marcat pentru 2-1, printr-o fază de excepţie. Mijlocaşul saudit a râs de apărarea Argentinei, driblând trei sud-americani în careul lui Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, după succesiunea de dribling-uri, Al Dawsari, jucător care evoluează la Al Hilal, a şutat imparabil, la colţul lung, portarul „pumelor” fiind fără şanse!

Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită

Lautaro Martinez a avut parte de un gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită, primul meci al „Pumelor” la CM 2022.

Atacantul lui Inter nu s-a bucurat prea mult după golul spectaculos înscris în minutul 34. Acesta trimisese perfect după o pasă a lui Papu Gomez, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita.

Imaginea grafică a poziţiei de ofsaid a lui Lautaro a fost menită parcă să îi scoată din minţi pe fanii sud-americanilor. Asta pentru că golul lui Martinez a fost anulat pentru doar câţiva centimetri.

Şase minute mai devreme, un alt gol al lui Lautaro Martinez a fost anulat, de această dată poziţia de ofsaid fiind una evidentă. Mai mult, şi lui Lionel Messi i-a fost refuzată şansa dublei în prima repriză, tot după o poziţie afară din joc.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are