Închide meniul

CM 2022 | Ce star de la Campionatul Mondial din Qatar l-a uluit pe Mihai Stoica: „E prea mare jucător”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 17:05

CM 2022 | Ce star de la Campionatul Mondial din Qatar l-a uluit pe Mihai Stoica: „E prea mare jucător

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de un jucător de la Campionatul Mondial din Qatar. Kylian Mbappe l-a dat pe spate pe managerul general de la FCSB, după victoria obţinută de Franţa în prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în succesul obţinut de campiona mondială, în prima etapă, cu Australia. Atacantul lui PSG a înscris golul 3 al francezilor, şi a pasat decisiv la golul 4 reuşit de Olivier Giroud.

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la Campionatul Mondial

Mihai Stoica a apreciat jocul prestat de Kylian Mbappe, în partida cu Australia. Managerul general de la FCSB susţine că, în comparaţie cu Neymar, francezul nu se pierde în dribling-uri. Totodată, MM a declarat că şi Ousmane Dembele este un jucător periculos, într-o zi de graţie.

„Mbappe e prea mare jucător. Pare şi serios, nu încearcă să îşi ridiculezeze adeversarul cum o face Neymar, de exemplu. Mbappe dă dovadă de o disciplină foarte bună. La fel şi Dembele, el pierde la mental, că ştim ce probleme avea, că nu se trezea să mearga la antrenamente. Dar el într-o zi bună e foarte complicat de jucat împotriva lui”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Kylian Mbappe, la doar 23 de ani, se află la a doua participare la Campionatul Mondial. În 2018, starul de la PSG a reuşit să devină campion mondial, după o finală de vis câştigată în faţa Croaţiei. În acel meci, atacantul a marcat un gol în victoria cu 4-2 a naţionalei sale.

Reclamă

La actuala ediţie a turneului final, Franţa este din nou una dintre favoritele pentru cucerirea trofeului. Francezii se află în Grupa D, alături de Danemarca, Tunisia şi Australia.

Starul de la Campionatul Mondial care l-a dezamăgit pe Mihai Stoica

Mihai Stoica a criticat jocul Olandei și l-a luat în colimator, în special, pe Virgil van Dijk. MM e de părere că fundașul lui Liverpool nu mai joacă la nivelul ridicat din ultimii ani.

Nici Matthijs de Ligt nu a scăpat de criticile managerului general de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu aveam foarte mari aşteptări de la Olanda, o ştiu din 74. Bine hai să nu mă duc aşa departe, Olanda de la mijlocul în sus nu mai e ce a fost, are echipament frumos, dar nu mai are… Van Dijk nu mai e acelaşi jucător.

Dacă ne referim strict doar la primul 11 al Olandei, arată bine în paranteză dacă pui numele echipelor, dar ei nu prea joaca. Lui De Ligt nu i-a făcut bine experienţa de la Juventus. În rest sunt jucători care nu prea evoluează la echipele de club”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Selecţionata Olandei a învins echipa Senegalului cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, pe Al Thumama Stadium din Doha, în primul lor meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și