Închide meniul

CM 2022 | Ce star de la Campionatul Mondial din Qatar l-a uluit pe Mihai Stoica: „E prea mare jucător”

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 17:05

CM 2022 | Ce star de la Campionatul Mondial din Qatar l-a uluit pe Mihai Stoica: „E prea mare jucător

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

  • Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la Campionatul Mondial din Qatar
  • Cine l-a uimit pe managerul de la FCSB

Mihai Stoica s-a declarat impresionat de un jucător de la Campionatul Mondial din Qatar. Kylian Mbappe l-a dat pe spate pe managerul general de la FCSB, după victoria obţinută de Franţa în prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în succesul obţinut de campiona mondială, în prima etapă, cu Australia. Atacantul lui PSG a înscris golul 3 al francezilor, şi a pasat decisiv la golul 4 reuşit de Olivier Giroud.

Mihai Stoica, uluit de un jucător de la Campionatul Mondial

Mihai Stoica a apreciat jocul prestat de Kylian Mbappe, în partida cu Australia. Managerul general de la FCSB susţine că, în comparaţie cu Neymar, francezul nu se pierde în dribling-uri. Totodată, MM a declarat că şi Ousmane Dembele este un jucător periculos, într-o zi de graţie.

Reclamă

„Mbappe e prea mare jucător. Pare şi serios, nu încearcă să îşi ridiculezeze adeversarul cum o face Neymar, de exemplu. Mbappe dă dovadă de o disciplină foarte bună. La fel şi Dembele, el pierde la mental, că ştim ce probleme avea, că nu se trezea să mearga la antrenamente. Dar el într-o zi bună e foarte complicat de jucat împotriva lui”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Kylian Mbappe, la doar 23 de ani, se află la a doua participare la Campionatul Mondial. În 2018, starul de la PSG a reuşit să devină campion mondial, după o finală de vis câştigată în faţa Croaţiei. În acel meci, atacantul a marcat un gol în victoria cu 4-2 a naţionalei sale.

Reclamă

La actuala ediţie a turneului final, Franţa este din nou una dintre favoritele pentru cucerirea trofeului. Francezii se află în Grupa D, alături de Danemarca, Tunisia şi Australia.

Starul de la Campionatul Mondial care l-a dezamăgit pe Mihai Stoica

Mihai Stoica a criticat jocul Olandei și l-a luat în colimator, în special, pe Virgil van Dijk. MM e de părere că fundașul lui Liverpool nu mai joacă la nivelul ridicat din ultimii ani.

Nici Matthijs de Ligt nu a scăpat de criticile managerului general de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu aveam foarte mari aşteptări de la Olanda, o ştiu din 74. Bine hai să nu mă duc aşa departe, Olanda de la mijlocul în sus nu mai e ce a fost, are echipament frumos, dar nu mai are… Van Dijk nu mai e acelaşi jucător.

Dacă ne referim strict doar la primul 11 al Olandei, arată bine în paranteză dacă pui numele echipelor, dar ei nu prea joaca. Lui De Ligt nu i-a făcut bine experienţa de la Juventus. În rest sunt jucători care nu prea evoluează la echipele de club”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Selecţionata Olandei a învins echipa Senegalului cu scorul de 2-0 (0-0), luni seara, pe Al Thumama Stadium din Doha, în primul lor meci din Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”