Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana! Starul lusitan a debutat la ultimul Campionat Mondial din carieră

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2022, 18:14

Reclamă
CM 2022 | Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana! Starul lusitan a debutat la ultimul Campionat Mondial din carieră

Cristiano Ronaldo, cu lacrimi în ochi în momentul intonării imnului Portugaliei

Captură TVR 1

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Portugalia este favorită certă în confruntarea cu Ghana. În privinţa câştigării trofeului, lusitanii sunt cotaţi de către bookmakeri cu a opta şansă, având cota de 15.5 pentru un eventual triumf în Qatar.

Reclamă

La Campionatul Mondial din Rusia, din 2018, Portugalia a reuşit să treacă de grupe, însă a fost învinsă de Uruguay în optimi, cu scorul de 2-1

Cristiano Ronaldo a ieșit în față înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială 2022. CR7 a anunțat că țintește marele premiu în Qatar.

„Suntem pe cale să începem campania în cea mai importantă competiție din lume. O aventură care sperăm să fie lungă și plină de succese, pentru a ridica numele și drapelul țării noastre. Vrem să-i facem pe toți portughezii mândri și plini de bucurie. Nimic nu este imposibil”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, starul portughez a spus, în interviul exploziv, cu Piers Morgan că se va retrage dacă Portugalia câștigă titlul mondial.

”Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.red. Fernando Santos), avem o generație bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriți. Cred că Franța, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală și va câștiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordar lui Piers Morgan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și