Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo a ieșit în față înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială: „Nimic nu este imposibil!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 23:07

Reclamă
CM 2022 | Cristiano Ronaldo a ieșit în față înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială: „Nimic nu este imposibil!

Cristiano Ronaldo, înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo, la un antrenament al Portugaliei la Campioantul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială 2022. CR7 a anunțat că țintește marele premiu în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a transmis, miercuri seară, că naționala Portugaliei va da totul ca să-și facă suporterii fericiți la Mondialul din Qatar.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială

„Suntem pe cale să începem campania în cea mai importantă competiție din lume. O aventură care sperăm să fie lungă și plină de succese, pentru a ridica numele și drapelul țării noastre. Vrem să-i facem pe toți portughezii mândri și plini de bucurie. Nimic nu este imposibil”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

Cristiano Ronaldo: „Dacă Portugalia va câştiga Cupa Mondială, mă voi retrage!”

Starul portughez a spus, în interviul exploziv, cu Piers Morgan că se va retrage dacă Portugalia câștigă titlul mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.red. Fernando Santos), avem o generație bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriți. Cred că Franța, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală și va câștiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordar lui Piers Morgan.

Portugalia, eliminată de Uruguay în 2018

Portugalia face parte din grupa H la Cupa Mondială 2022, alături de Uruguay, Ghana și Coreea de Sud. Lusitanii debutează în Qatar joi, de la ora 18:00, împotriva Ghanei.

Reclamă

La precedentul Mondial, în 2018, Portugalia a fost eliminată în optimi de Uruguay, scor 1-2. La Campionatele Mondiale, Ronaldo a ajuns cel mai departe în 2006, în faza semifinalelor.

Locul 3 este cea mai bună performanță a Portugaliei la Mondiale, în 1966, când Eusebio a fost golgheterul competiției.

Lotul Portugaliei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Selecţionerul Fernando Santos a convocat trei jucători cu vârsta peste 33 de ani: portarul Rui Patricio, fundaşul Pepe şi starul Cristiano Ronaldo, aflat la cel de-al cincilea turneu final mondial, după cele din 2006, 2010, 2014 şi 2018.

  • Portari: Diogo Costa (FC Porto), Jose Sa (Wolverhampton), Rui Patricio (AS Roma).
  • Fundaşi: Diogo Dalot (Manchester United), Joao Cancelo (Manchester City), Danilo Pereira (Paris St Germain), Pepe (FC Porto), Ruben Dias (Manchester City), Antonio Silva (Benfica), Nuno Mendes (Paris St Germain), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund).
  • Mijlocaşi: Joao Palhinha (Fulham FC), Ruben Neves (Wolverhampton), Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), Joao Mario (Benfica), Matheus Nunes (Wolverhampton), Vitinha (Paris St Germain), William Carvalho (Betis Sevilla), Otavio (FC Porto).
  • Atacanţi: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Joao Felix (Atletico Madrid), Rafael Leao (AC Milan), Ricardo Horta (SC Braga), Goncalo Ramos (Benfica), Andre Silva (RB Leipzig).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și