Închide meniul

CM 2022 | Selecționerul Angliei, explicații după egalul cu SUA. Mesajul transmis de Gareth Southgate

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 10:01

Reclamă
CM 2022 | Selecționerul Angliei, explicații după egalul cu SUA. Mesajul transmis de Gareth Southgate

Selecționerul Angliei a găsit explicațiile după remiza cu SUA

Selecționerul Angliei, în timpul partidei dintre Anglia și SUA / Profimedia

Selecționerul Angliei a găsit explicațiile, după egalul cu SUA, de la Campionatul Mondial din Qatar. Gareth Southgate a dezvăluit că englezilor le-a lipsit claritatea în faza de construcție, echipa sa fiind fără prea multe ocazii de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia a ratat șansa de a se califica în optimile Campionatului Mondial din Qatar, cu o etapă înainte de final. Britanicii vor „tremura” în duelul cu Țara Galilor, din ultima rundă, pentru a obține biletele pentru următoarea fază a competiției.

Selecționerul Angliei a găsit explicațiile, după egalul anost cu SUA

Gareth Southgate a lăudat jocul prestat de cei doi fundași centrali ai Angliei, Harry Maguire și John Stones. Totodată, selecționerul Angliei a dezvăluit că jucătorii au fost nemulțumiți de rezultatul obținut cu SUA, însă acesta le-a transmis faptul că este doar începutul unei serii de confruntări infernale pentru britanici.

„Personal, sunt mulţumit de tactica pe care am făcut-o în faţa unui adversar dificil. Veneam după o performanţă deosebită (6-2 cu Iran) şi a trebuit să avem o altă abordare, a fost un pic mai greu. Cred totuşi că am controlat bine jocul şi cei doi fundaşi centrali de pe teren au blocat bine acţiunile americanilor.

Ne-a lipsit însă claritatea în ultima treime a partidei şi nu am avut suficiente faze de poartă, nu ne-am creat ocazii. Dar ne-am apărat foarte bine şi apreciez rolul defensivei noastre.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii au fost destul de nemulţumiţi la final, dar le-am spus că asta îi va aştepta până la sfârşitul turneului, vom avea confruntări tot mai grele”, a declarat Gareth Southgate.

Selecționerul Angliei, luat la țintă după egalul cu SUA! Ce star a lăsat pe bancă Gareth Southgate

Selecționerul Angliei a fost luat la țintă de englezi, după egalul cu SUA, de la Campionatul Mondial din Qatar. Gareth Southgate a fost criticat pentru schimbările realizate în echipă, și a fost taxat pentru faptul că „l-a uitat” pe banca de rezerve pe Phil Foden.

Gary Neville a fost cel care a observat că Phil Foden nu a fost titularizat, până acum, la Campionatul Mondial din Qatar. Fostul internațional îl avertizează pe Gareth Southgate, și îi transmite selecționerului britanicilor faptul că lasă pe bancă cel mai talentat jucător din lotul Angliei.

Reclamă

„Știu că nu joacă Phil Foden, însă faptul că el nu se află în ‘primul 11’ al Angliei e o rușine. E un talent masiv, cred că este cel mai bun jucător al nostru, cel mai bun talent, de la mare distanță, pe care țara asta îl are și ar trebui să joace”, a declarat Gary Neville, citat de mirror.co.uk.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și