Închide meniul

CM 2022 | Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale după victoria cu Mexic

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 9:36

Reclamă
CM 2022 | Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale după victoria cu Mexic

CM 2022 | Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale după victoria cu Mexic

Fanii Argentinei sărbătoresc victoria cu Mexic / Profimedia Images

CM 2022 | Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale a scăzut după victoria c Mexic, 2-0. Pumele sunt cotate cu 8.50 la adjdecarea trofeului, după primele două jocuri disputate la Mondialul din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea turneului, Messi și compania avea o cotă de 6.25. Eșecul istoric cu Arabia Saudită a dus la o cotă de 9.50. Cota a scăzut din nou după succesul cu mexicanii.

CM 2022 | Cota Argentinei la câștigarea Cupei Mondiale după victoria cu Mexic

În continuare, Brazilia rămâne favorita bookmakerilor, cu o cotă de 3.50. Franța e pe doi, cu o cotă de 7, iar Spania are 7.50, după ce a distrus Costa Rica (7-0). Anglia (9.50), Portugalia (15) și Olanda (15) sunt și ele considerate favorite.

La polul opus se află Tunisia (2000), Costa Rica (1500), Țara Galilor (1000), Mexic și Camerun (750), Arabia Saudită (600) sau Ghana (500).

Viteza șutului cu care Lionel Messi a deschis scorul în Argentina – Mexic 2-0

Viteza șutului cu care Lionel Messi a deschis scorul în Argentina – Mexic 2-0 a fost anunțată de FIFA. Iar presa din Argentina s-a grăbit să compare execuția căpitanului Pumelor cu un glonț.

Reclamă

Astfel, FIFA, citată de tycsports.com, a dezvăluit că mingea a plecat din piciorul lui Lionel Messi cu o viteză de 122 km/h. Acesta a fost motivul pentru care Ochoa nu a avut nicio șansă să intervină salvator.

Messi s-a descătușat și după fluierul de final, el fiind ca un lider de galerie. Petrecerea argentinienilor a continuat și la vestiare, unde jucătorii au cântat și au dansat, ca după o adevărată finală câștigată.

Reacția lui Lionel Messi după Argentina – Mexic 2-0

„Trebuia să câștigăm meciul și cu gândul ăsta am pornit. A fost un joc greu, a fost dificil să ne ridicăm, deoarece Mexicul are un antrenor grozav. Când ne-am liniştit, în repriza secundă, au început să ne iasă lucrurile. Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0. Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale, nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, citat de clarin.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și