Închide meniul

CM 2022 | Ce a spus Olivier Giroud, după ce a scris istorie pentru Franţa: „Era visul copilăriei să-l depăşesc pe Thierry Henry” + „Declaraţie de dragoste” pentru Kylian Mbappe

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 19:50

Reclamă
CM 2022 | Ce a spus Olivier Giroud, după ce a scris istorie pentru Franţa: „Era visul copilăriei să-l depăşesc pe Thierry Henry + „Declaraţie de dragoste pentru Kylian Mbappe

Olivier Giroud, primele declaraţii după ce a scris istorie pentru Franţa

Olivier Giroud, după ce a marcat pentru Franţa / Profimedia

Olivier Giroud a oferit primele declaraţii, după ce a scris istorie pentru Franţa. Atacantul lui AC Milan a devenit golgheterul all-time al naţionalei sale, depăşindu-l pe Thierry Henry în acest clasament încărcat de legende.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivier Giroud a deschis scorul în partida din optimile Campionatului Mondial. Franţa a reuşit să-şi asigure biletele pentru sferturi, după victoria cu 3-1 în faţa Poloniei, Kylian Mbappe marcând celelalte goluri ale campioanei mondiale.

Olivier Giroud, prima reacţie după ce a scris istorie pentru Franţa

Olivier Giroud s-a declarat onorat de faptul că a depăşit recordul stabilit de Thierry Henry. Atacantul lui AC Milan a ajuns la 52 de goluri marcate pentru Franţa, cu unul peste legendarul vârf al lui Arsenal.

Totodată, în privinţa lui Kylian Mbappe, Giroud a declarat că a fost puţin dezamăgit că nu a putut profita de unele pase ale sale, din debutul partidei, însă totul s-a încheiat cu bine, ambii trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Totodată, atacantul de la AC Milan i-a făcut chiar o declaraţie de dragoste starului de la PSG, în timpul partidei din optimile Campionatului Mondial, spunându-i că-l iubeşte după golurile sale magistrale.

Reclamă

„Aventura continuă, ne-am spus în vestiar că pentru a trăi o experienţă magnifică împreună, trebuie să fi uniţi, şi uniţi, să fim unul. Am găsit cuvintele potrivite în vestiar, avem un grup minunat de prieteni, se vede pe teren. Echipa aceasta este răsplătită pentru eforturile ei. Sunt şi soţia şi copiii mei prezenţi aici, alături de prietenii mei din copilărie. Este visul unui copil să îl depăşesc pe Thierry Henry de această manieră. Mulţi mi-au spus că se va întâmpla, dar acum las asta în urmă, şi obsesia mea este acum să merg cât mai departe posibil cu echipa.

Olivier Giroud, în extaz după ce Franţa s-a calificat în optimile Campionatului Mondial

Imediat m-am gândit la familia mea, la toţi prietenii, este ceva extraordinar, să fac asta în timpul unei Cupe Mondiale. Sunt foarte fericit pentru echipă, acest gol ne-a pus pe calea corectă, mai ales după ocaziile Poloniei din prima repriză. Am avut atât momente slabe, cât şi bune. Am primit atâtea mesaje…Thierry Henry, probabil îi vom afla reacţia în următoarele ore sau zile. I-am făcut un semn după gol, este o onoarea să mă aflu în faţa sa, şi sper să continui să marchez cât mai multe goluri în următoarele competiţii. Din punct de vedere fizic, totul este bine.

Ne-am dorit să începem partida bine, şi am rueşit. Ne-au pus în dificultate, am avut puţină şansă, un spirit incredibil în defensivă, începând de la Hugo (n.r. Lloris), la ocazie-triplă a Poloniei. După aceea, am ştiut cum să facem diferenţa. (n.r. i-ai spus lui Mbappe ‘te iubesc’) Am fost puţin frustrat pentru că nu am ajuns la una sau două centrări pe care mi le-a trimis la începutul partidei, şi chiar mi-am dorit să marchez, dar să nu mai vorbim despre asta. Este minunat pentru noi că el mă consideră bun, este doar bucurie„, a declarat Olivier Giroud, citat de rmcsport.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și