Închide meniul

CM 2022 | Ce a spus Olivier Giroud, după ce a scris istorie pentru Franţa: „Era visul copilăriei să-l depăşesc pe Thierry Henry” + „Declaraţie de dragoste” pentru Kylian Mbappe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 19:50

CM 2022 | Ce a spus Olivier Giroud, după ce a scris istorie pentru Franţa: „Era visul copilăriei să-l depăşesc pe Thierry Henry + „Declaraţie de dragoste pentru Kylian Mbappe

Olivier Giroud, primele declaraţii după ce a scris istorie pentru Franţa

Olivier Giroud, după ce a marcat pentru Franţa / Profimedia

Olivier Giroud a oferit primele declaraţii, după ce a scris istorie pentru Franţa. Atacantul lui AC Milan a devenit golgheterul all-time al naţionalei sale, depăşindu-l pe Thierry Henry în acest clasament încărcat de legende.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivier Giroud a deschis scorul în partida din optimile Campionatului Mondial. Franţa a reuşit să-şi asigure biletele pentru sferturi, după victoria cu 3-1 în faţa Poloniei, Kylian Mbappe marcând celelalte goluri ale campioanei mondiale.

Olivier Giroud, prima reacţie după ce a scris istorie pentru Franţa

Olivier Giroud s-a declarat onorat de faptul că a depăşit recordul stabilit de Thierry Henry. Atacantul lui AC Milan a ajuns la 52 de goluri marcate pentru Franţa, cu unul peste legendarul vârf al lui Arsenal.

Totodată, în privinţa lui Kylian Mbappe, Giroud a declarat că a fost puţin dezamăgit că nu a putut profita de unele pase ale sale, din debutul partidei, însă totul s-a încheiat cu bine, ambii trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

Totodată, atacantul de la AC Milan i-a făcut chiar o declaraţie de dragoste starului de la PSG, în timpul partidei din optimile Campionatului Mondial, spunându-i că-l iubeşte după golurile sale magistrale.

Reclamă

„Aventura continuă, ne-am spus în vestiar că pentru a trăi o experienţă magnifică împreună, trebuie să fi uniţi, şi uniţi, să fim unul. Am găsit cuvintele potrivite în vestiar, avem un grup minunat de prieteni, se vede pe teren. Echipa aceasta este răsplătită pentru eforturile ei. Sunt şi soţia şi copiii mei prezenţi aici, alături de prietenii mei din copilărie. Este visul unui copil să îl depăşesc pe Thierry Henry de această manieră. Mulţi mi-au spus că se va întâmpla, dar acum las asta în urmă, şi obsesia mea este acum să merg cât mai departe posibil cu echipa.

Olivier Giroud, în extaz după ce Franţa s-a calificat în optimile Campionatului Mondial

Imediat m-am gândit la familia mea, la toţi prietenii, este ceva extraordinar, să fac asta în timpul unei Cupe Mondiale. Sunt foarte fericit pentru echipă, acest gol ne-a pus pe calea corectă, mai ales după ocaziile Poloniei din prima repriză. Am avut atât momente slabe, cât şi bune. Am primit atâtea mesaje…Thierry Henry, probabil îi vom afla reacţia în următoarele ore sau zile. I-am făcut un semn după gol, este o onoarea să mă aflu în faţa sa, şi sper să continui să marchez cât mai multe goluri în următoarele competiţii. Din punct de vedere fizic, totul este bine.

Ne-am dorit să începem partida bine, şi am rueşit. Ne-au pus în dificultate, am avut puţină şansă, un spirit incredibil în defensivă, începând de la Hugo (n.r. Lloris), la ocazie-triplă a Poloniei. După aceea, am ştiut cum să facem diferenţa. (n.r. i-ai spus lui Mbappe ‘te iubesc’) Am fost puţin frustrat pentru că nu am ajuns la una sau două centrări pe care mi le-a trimis la începutul partidei, şi chiar mi-am dorit să marchez, dar să nu mai vorbim despre asta. Este minunat pentru noi că el mă consideră bun, este doar bucurie„, a declarat Olivier Giroud, citat de rmcsport.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și