Închide meniul

CM 2022 | Spania a ratat toate loviturile de departajare cu Maroc! Dezastru total pentru naționala lui Luis Enrique

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 20:06

Reclamă
CM 2022 | Spania a ratat toate loviturile de departajare cu Maroc! Dezastru total pentru naționala lui Luis Enrique

Dezastru total pentru Spania, în partida cu Maroc! Ibericii au ratat toate loviturile de departajare

Luis Enrique, în timpul partidei dintre Spania și Maroc/ Profimedia

Spania a fost dezamăgitoare la loviturile de departajare în partida cu Maroc, din optimile Campionatului Mondial. Selecționata lui Luis Enrique a ratat pe „bandă rulantă” de la punctul cu var, și astfel a fost eliminată de la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șocul optimilor Campionatului Mondial s-a produs! Spania a fost eliminată de către Maroc, după loteria loviturilor de la punctul cu var. După 120 de minute a fost egalitate, scor 0-0, iar totul s-a decis la penalty-uri.

Spania, dezastru total în partida cu Maroc, la loviturile de departajare

Spania a ratat toate cele trei lovituri de departajare, din optimile Campionatului Mondial. Pablo Sarabia a lovit primul bara laterală a Marocului. Ulterior, șutul lui Carlos Soler a fost apărat de portarul Bono.

După ce și Maroc a ratat prin Benoun, Sergio Busquets a avut șansa de a o readuce pe Spania în lupta pentru calificare. Mijlocașul de la Barcelona a ratat și el însă, iar Maroc a reușit să se califice pentru prima dată în istorie în sferturile Campionatului Mondial.

Lovitura de departajare decisivă a africanilor a fost marcată de unul dintre starurile lor, Achraf Hakimi.

Reclamă

În sferturi, Maroc se va duela cu învigătoarea duelului „de foc”, Portugalia – Elveția. Meciul va avea loc de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Spania, eliminată de Maroc de la Campionatul Mondial

Echipa naţională a Marocului a învins marţi Spania în optimile de finală, scor 0-0 (3-0 la lovituri de departajare), şi s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale din Qatar.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris odată la execuţia lui Ziyech.

Reclamă 4 / 0/3

Bono a apărat şutul lui Soler, apoi a ratat şi Maroc prin Benoun, dar Bounou a apărat şi execuţia lui Busquets pentru ca Hakimi să înscrie stabilind scorul final 3-0 şi să trimită pentru prima oară în istorie Marocul în sferturile Cupei Mondiale.

După eliminarea Spaniei, Maroc a consemnat o nouă surpriză la Campionatul Mondial. Asta după ce africanii s-au calificat dintr-o grupă din care nu a putut trece mai departe Belgia, una dintre favoritele turneului final din Qatar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și