Închide meniul

CM 2022 | Spania a ratat toate loviturile de departajare cu Maroc! Dezastru total pentru naționala lui Luis Enrique

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 20:06

CM 2022 | Spania a ratat toate loviturile de departajare cu Maroc! Dezastru total pentru naționala lui Luis Enrique

Dezastru total pentru Spania, în partida cu Maroc! Ibericii au ratat toate loviturile de departajare

Luis Enrique, în timpul partidei dintre Spania și Maroc/ Profimedia

Spania a fost dezamăgitoare la loviturile de departajare în partida cu Maroc, din optimile Campionatului Mondial. Selecționata lui Luis Enrique a ratat pe „bandă rulantă” de la punctul cu var, și astfel a fost eliminată de la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șocul optimilor Campionatului Mondial s-a produs! Spania a fost eliminată de către Maroc, după loteria loviturilor de la punctul cu var. După 120 de minute a fost egalitate, scor 0-0, iar totul s-a decis la penalty-uri.

Spania, dezastru total în partida cu Maroc, la loviturile de departajare

Spania a ratat toate cele trei lovituri de departajare, din optimile Campionatului Mondial. Pablo Sarabia a lovit primul bara laterală a Marocului. Ulterior, șutul lui Carlos Soler a fost apărat de portarul Bono.

După ce și Maroc a ratat prin Benoun, Sergio Busquets a avut șansa de a o readuce pe Spania în lupta pentru calificare. Mijlocașul de la Barcelona a ratat și el însă, iar Maroc a reușit să se califice pentru prima dată în istorie în sferturile Campionatului Mondial.

Lovitura de departajare decisivă a africanilor a fost marcată de unul dintre starurile lor, Achraf Hakimi.

Reclamă

În sferturi, Maroc se va duela cu învigătoarea duelului „de foc”, Portugalia – Elveția. Meciul va avea loc de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Spania, eliminată de Maroc de la Campionatul Mondial

Echipa naţională a Marocului a învins marţi Spania în optimile de finală, scor 0-0 (3-0 la lovituri de departajare), şi s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale din Qatar.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris odată la execuţia lui Ziyech.

Reclamă 4 / 0/3

Bono a apărat şutul lui Soler, apoi a ratat şi Maroc prin Benoun, dar Bounou a apărat şi execuţia lui Busquets pentru ca Hakimi să înscrie stabilind scorul final 3-0 şi să trimită pentru prima oară în istorie Marocul în sferturile Cupei Mondiale.

După eliminarea Spaniei, Maroc a consemnat o nouă surpriză la Campionatul Mondial. Asta după ce africanii s-au calificat dintr-o grupă din care nu a putut trece mai departe Belgia, una dintre favoritele turneului final din Qatar.

Recomandări
  • Spania, dezastru total în partida cu Maroc
  • Ibericii au ratat toate loviturile de departajare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și