Închide meniul

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2: ”După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 8:26

Reclamă
CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2: ”După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el”

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia - Franța 1-2

Harry Kane, la finalul meciului Anglia - Franța 1-2 / Profimedia Images

CM 2022 Basarab Panduru a vorbit despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2, meci care a dus Cocoșul galic în semifinalele Cupei Mondiale. În minutul 84, după ce egalase la 1 din penalty, acesta a ratat a doua lovitură de pedeapsă primită de englezi, trimițând mult peste poarta colegului de la Tottenham, Lloris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Kane trebuia să-l bată şi al doilea penalty, îl bătea şi pe al treilea şi până la al zecelea. După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el. Dacă punem contextul, nu trebuia să-l bată nici pe primul. Ştie Lloris cum dai (n.r. – sunt colegi la Tottenham). Ai dat la un metru peste poartă.

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2

Probabil că l-ai văzut cu coada ochiului că s-a aruncat acolo, atunci ai băgat prea mult piciorul sub minge şi s-a dus peste poartă. Dacă-l bătea precum primul, fizic nu putea să ajungă.

De atât timp e tot întâmplare la penalty-uri la englezi? La EURO nu mi-a plăcut cum au ales executanţii, dar aici a fost Kane. Aia e, ce să faci? Explicaţii vor oamenii care n-au făcut fotbal, care cred că dacă doar bagă bani şi trebuie să le şi explici şi de ce pierzi. E fotbal, nu câştigi toate meciurile.

Să-l scoatem pe Kane şi să vedem cine bătea. E cineva care putea? Era cineva avizat care a bătut mai multe penalty-uri decât Kane? E om Kane, nici la penalty nu poţi să zici că acolo vreau să dau şi acolo dau. Nici poarta aia nu mai e atât de mare”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

Kylian Mbappe a avut o reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în meciul Anglia – Franța 1-2, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Franța s-a impus în duelul de „5 stele” cu Anglia, grație golurilor marcate de Aurelian Tchouameni (17′) și Olivier Giroud (78′). Harry Kane a înscris din penalty (54′) pentru naționala lui Gareth Southgate, apoi a ratat o nouă șansă colosală.

Harry Kane a avut ocazia de a restabili din nou egalitatea, în minutul 84 al meciului din Qatar. Anglia a primit al doilea penalty al meciului pe final, după un fault comis în propriul careu de Theo Hernandez asupra lui Declan Rice.

Reclamă 4 / 0/3

Kane a trimis mult peste poartă, iar francezii au răsuflat ușurați. Ba mai mult, unii dintre ei au avut o reacție mult mai puternică. Kylian Mbappe a fost surprins de camerele TV cu o „explozie” de bucurie după ce căpitanul Angliei a ratat lovitura de la 11 metri.

Seara lui Harry Kane a fost excelentă, până în minutul 84. Atacantul de 29 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney, după golul marcat în minutul 54 al duelului de „5 stele” dintre Anglia și Franța.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și