Închide meniul

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2: ”După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 8:26

Reclamă
CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2: ”După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el”

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia - Franța 1-2

Harry Kane, la finalul meciului Anglia - Franța 1-2 / Profimedia Images

CM 2022 Basarab Panduru a vorbit despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2, meci care a dus Cocoșul galic în semifinalele Cupei Mondiale. În minutul 84, după ce egalase la 1 din penalty, acesta a ratat a doua lovitură de pedeapsă primită de englezi, trimițând mult peste poarta colegului de la Tottenham, Lloris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Kane trebuia să-l bată şi al doilea penalty, îl bătea şi pe al treilea şi până la al zecelea. După primul penalty ziceai că nu există executant mai bun decât el. Dacă punem contextul, nu trebuia să-l bată nici pe primul. Ştie Lloris cum dai (n.r. – sunt colegi la Tottenham). Ai dat la un metru peste poartă.

CM 2022 Basarab Panduru, despre penalty-ul ratat de Harry Kane, în Anglia – Franța 1-2

Probabil că l-ai văzut cu coada ochiului că s-a aruncat acolo, atunci ai băgat prea mult piciorul sub minge şi s-a dus peste poartă. Dacă-l bătea precum primul, fizic nu putea să ajungă.

De atât timp e tot întâmplare la penalty-uri la englezi? La EURO nu mi-a plăcut cum au ales executanţii, dar aici a fost Kane. Aia e, ce să faci? Explicaţii vor oamenii care n-au făcut fotbal, care cred că dacă doar bagă bani şi trebuie să le şi explici şi de ce pierzi. E fotbal, nu câştigi toate meciurile.

Să-l scoatem pe Kane şi să vedem cine bătea. E cineva care putea? Era cineva avizat care a bătut mai multe penalty-uri decât Kane? E om Kane, nici la penalty nu poţi să zici că acolo vreau să dau şi acolo dau. Nici poarta aia nu mai e atât de mare”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Kylian Mbappe, reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

Kylian Mbappe a avut o reacție virală după ce Harry Kane a ratat un penalty în meciul Anglia – Franța 1-2, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Franța s-a impus în duelul de „5 stele” cu Anglia, grație golurilor marcate de Aurelian Tchouameni (17′) și Olivier Giroud (78′). Harry Kane a înscris din penalty (54′) pentru naționala lui Gareth Southgate, apoi a ratat o nouă șansă colosală.

Harry Kane a avut ocazia de a restabili din nou egalitatea, în minutul 84 al meciului din Qatar. Anglia a primit al doilea penalty al meciului pe final, după un fault comis în propriul careu de Theo Hernandez asupra lui Declan Rice.

Reclamă 4 / 0/3

Kane a trimis mult peste poartă, iar francezii au răsuflat ușurați. Ba mai mult, unii dintre ei au avut o reacție mult mai puternică. Kylian Mbappe a fost surprins de camerele TV cu o „explozie” de bucurie după ce căpitanul Angliei a ratat lovitura de la 11 metri.

Seara lui Harry Kane a fost excelentă, până în minutul 84. Atacantul de 29 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney, după golul marcat în minutul 54 al duelului de „5 stele” dintre Anglia și Franța.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și