Închide meniul
Video

Enes Sali calcă pe urmele lui Gică Hagi. Ce trăiri a avut după ce a ales naţionala României: „Mi se face pielea de găină!”

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2022, 21:45

Reclamă

Enes Sali calcă pe urmele lui Gică Hagi. Ce trăiri a avut după ce a ales naţionala României

Enes Sali a debutat la naţionala României / Antena Sport

Cel mai tanâr debutant din istoria naţionalei României, Enes Sali, nu regretă o clipă că a spus pas Turciei și Canadei. Puștiul care a învățat fotbal și la Academia Barcelonei vrea să ajungă departe alături de idolul Gică Hagi și de naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali a debutat la mai puţin de 16 ani pentru reprezentativa de seniori a României. El e născut la Toronto. Putea să joace şi pentru Canada sau Turcia, dar a ales să asculte imnul României înainte de meciuri.

Enes Sali calcă pe urmele lui Gică Hagi la naţionala României

Mi se face pielea de găină, sincer. Nu o să uit niciodată, în viaţa mea, momentul ăsta. Am ales România pentru că aşa am simţit eu. Asta a fost, cred, alegerea cea mai bună„, a declarat Enes Sali.

Sali e născut în luna februarie, ca idolul său, Gică Hagi, care îi este antrenor la Farul. Şi are un vis pentru 2023: titlul cu Farul!

Mă ajută în fiecare zi, mă motivează mereu. (Reporter: Ce ai lua de la dumnealui?) Şutul cred că m-ar ajuta foarte mult acum„, a spus puştiul minune de la Farul.

Reclamă

Pentru Enes Sali, suporterii români sunt cei mai tari din lume.

Ne ajută foarte mult şi ne încurajează. Supoterii fac cât 10 oameni„, asigură Enes Sali.

Puștiul care a jucat anul acesta pentru naţionala României sub 17 ani e îndrăgostit de produsele româneşti: „mâncarea românească… sarmale, mici„.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și